Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valóban butaság lenne így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban butaság lenne így eljegyeznem?

Figyelt kérdés

Nem azért teszem fel a kérdést, mert nem vagyok biztos magamban, csak kiváncsi vagyok külső véleményekre is.

5 éve ismerem a barátnőmet és elég kalandos út van mögöttünk. Barátságból lett szexkapcsolat, aztán szünet, aztán rendes kapcsolat, aminek novemberben vége lett, mert a távolság(Pest-Debrecen) miatt nehezen tudtok összehozni a dolgokat. Aztán volt néhány hét szenvedés, se veled-se nélküled dolog. Végül január végén kibékültünk és hozzám is költözött.

Az elmúlt 5 hónapban minden rendben, nagyon szeretem és a sok szarság ellenére tudom, hogy ő is engem. Vele akarom leélni az életemet, ez teljesen biztos.

Már megvettem a gyűrűt és a nyaralásunkon terveztem megkérni, de elkövettem azt a hibát, hogy beavattam egy barátomat, aki minden erejével próbál lebeszélni.

Szerinte legalább néhány évet varnunk kellene, mert hiába jó most minden ,ha múltban voltak komoly gondjaink.

Szerintetek is várjak? De mire? Ő az igazi, nem csak eljegyezni akarom, hanem minél előbb feleségül szeretném venni. Ez nem fellángolás, kb 3 éve tervezgetem.

Volt már közületek valaki ilyen vagy hasonló helyzetben?

2018. jún. 8. 20:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Igazából az, ami a múltban probléma volt, megoldódott azzal, hogy összeköltöztetek, szóval nem túl valószínű, hogy ez újra felmerülne. Ha ezen kívül minden ok, akkor szerintem hajrá.
2018. jún. 8. 20:40
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Ha egy "barátod" így meg tud ingatni, akkor hagyd azt a lányt, keressen egy igazi Férfit!!! Aki tudja mit akar, aki tudja, hogy őt akarja, és el sem gondolkodik egy "barát" véleményén!
2018. jún. 8. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
A barátodnak valószínűleg igaza lesz. Az IGAZI-val nem kalandos az utatok, nincsenek szünetek, és a Pest-Debrecen távolság sem távolság.
2018. jún. 8. 20:41
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Valóban, az IGAZIval minden szép és jó és rózsaszín, problémák fel sem merülnek, csak szerelmesen egymásra nézés meg fejek fölött szálldosó szívecskék vannak... ugyan már.

Ami eddig probléma volt, az már megoldódott, nem? És azóta jól megvagytok? Ha igen, akkor hajrá.

2018. jún. 8. 21:01
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Igaz nekem nem szexkapcsolatnak indult, de 200 km volt köztünk is.. majdnem ugyanakkora táv. Mai napig együtt vagyunk és mi ki is birtuk a távollétet.

Ahogy írtad köztetek elvileg csak ez volt a probléma, ami januàrban megoldódott.

Ha elakarod venni, úgy is elveszed. Amit mondott a barátod, nem derült ki miért mondta. Lehet igaza van. Én biztos vàrnék. Nem a korábbiak miatt, hanem a tapasztalat miatt. Még most is tud meglepetést okozni a mindennapok során az együttélés. Oké ismered 5 éve és 5 hónapja éltek együtt. Hát én 4 éve élek együtt a párommal, imádom szeretem, de ezt nem a gyűrű és egy papír fogja bizonyítani.

2018. jún. 8. 21:03
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Én a helyedben várnék még vele, mert lakva ismerszik meg az ember. A lakótársaim még 1 év elteltével is tudtak hajmeresztő újdonságokat mutatni. Neki is kell még valószínűleg idő, hogy akklimatizálódjon nálad.
2018. jún. 8. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:
20%

a nők szokták ezt az eljegyzés témát pedzegetni,aztán ha ha nem kapcsolsz akkor egyértelműen követelni,hogy lépni kellene.

szóval én megvárnám ezeket a jeleket inkább.

2018. jún. 8. 22:33
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
"aminek novemberben vége lett, mert a távolság(Pest-Debrecen) miatt nehezen tudtok összehozni a dolgokat." - bennem ezt olvasva az merült fel, hogy es mit fogtok csinalni, ha majd a hazassag alatt valodi problemaitok is lesznek, ha mar ennyi is szetszed titeket?
2018. jún. 8. 22:34
 9/14 anonim ***** válasza:
66%

Az eljegyzésnek még nincs akkora tétje, hogy ha rosszul sül el a dolog akkor abból nagyon nagy baj lesz. Nyugodtan csináld, ha te erre vágysz, az oltárig még amúgy van időtök. Ha nem működik felbontjátok a jegyességet, nem nagy ügy.

Az évekig várakozás szerintem akár még romboló is lehet. Túl sokat biztosan nem várnék, mert erre is épp elég példa van, hogy az egy helyben toporgás öli meg a románcot.

A barátoddal kapcsolatban végiggondolnám azt is, hogy miért mondja ezt. Milyen ember ő? Hogy áll a család, házasság, gyerek témakörhöz? Ha neki ezek még a kanyarban sincsenek és úgy van vele, hogy "egyszer-majd-valamikor" ő is szeretne akkor ő nem érzi ennek az egésznek a súlyát és könnyen dobálózik az évekkel. Még ha fél évet mondott volna az oké, de az évek az szerintem pocsékolás. Senki nem adja vissza a kísérletezéssel és várakozással töltött éveket.

2018. jún. 9. 00:22
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Jaj hagyjuk már ezeket az igazi dumákat.

A vőlegényem és én több mint 5 éve vagyunk együtt. Igaz nekünk nem volt ennyi hullámzó dolog mint köztetek, de volt egy év távkapcsolat 1500km-re. 3 havonta találkoztunk...

Fel nem merült bennünk hogy nem bírjuk ki, persze baromi nehéz volt.

Az IGAZI-val is ugyanúgy vannak problémák, viták, témák, amiket le kell ülni és meg kell beszélni. Ez marhaság, hogy minden rózsaszín, és wáó, és szerelem köd ... ha ezt keresed egyedül és hülyén halsz meg.

Le lehet pontozni, de aki a rózsaszínt keresi az vagy nem élt még komoly kapcsolatban vagy akkora papucs a pasija, hogy nincs rá szó.

Ha szereted ezt a lányt, működik a kommunikáció, hűség, odaadás, tisztelet, szex, alapvetően nem veszekedtek állandóan, és ezt tervezed már 3 éve, akkor miért hagyod hogy egy haver (!annyira tipikus!) ilyen egyszerűen befolyásoljon? Menj és legyetek boldogok, én azt kívánom!

(De három év múlva ki ne tegyél egy kérdést hogy a feleségemnel babát tervezünk, és a haverom le akar beszélni róla!)

/N

2018. jún. 9. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!