Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eljegyezném segítene?
Ó, atyám... Nem. Könyörgöm, ne legyél ennyire egyszerű... Legközelebb te leszel az, aki azért vállal gyereket, mert az majd megmenti a házasságát.
Az eljegyzés önmagában SEMMIT sem jelent. Nem tart össze titeket, nem old meg semmilyen problémát, nem teszi rendbe a kapcsolatotokat.
>Viszont nagyon szeretem és úgy érzem, gondolom ő is szeret engem.
1. A párkapcsolat nem szeretetből áll. Attól még, hogy szeretitek egymást, a kapcsolat lehet teljesen rossz.
2. Mi az, hogy "úgy érzed, gondolod"? A párkapcsolatról, érzésekről beszélgetni kell, pont azért, hogy elkerüld a mostani helyzetedet, hogy fogalmad nincs, mi van közöttetek.
Úgyhogy felejtsd el ezt a hülyeséget. Ha rendbe akarod rakni a kapcsolatot, akkor teljesen új alapok kellenek, kommunikáció, problémamegoldás. Például: ha komolyan gondolod és meg tudsz változni, akkor mondd el neki ezt, de előtte találd ki, hogy pontosan miben és hogyan kéne változtatni. Amit mondasz, amögött legyen tartalom, terv, cél. Akkor ér valamit. És ha majd rendben lesz a kapcsolat, na, akkor mehet az eljegyzés.
a házasság hatványoz. ha nagyon boldogok vagytok, akkor még boldogabbak lesztek, ha nem vagytok, akkor szép lassan megöl titeket.
ne jegyezd el, csábítsd vissza, majd ha 100% boldogság van, vissza hódítottad és látja, hogy megváltozol érte, na utána megkérheted a kezét.
addig az egy olcsó trükk, hogy visszaszerezd.
Engem már szerettek volna így visszaszerezni, már mint eljegyzés által. Szánalmasnak és komolytalannak tartottam ezt a probálkozást..
Sokkal jobban elvágta magát.
Én azt javaslom, hogy írj neki és kérj tőle személyes találkozót esetleg készíts neki kézzel készített igazán belsősegs dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!