Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyezném a barátnőm. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyezném a barátnőm. (? )

Figyelt kérdés
El szeretném jegyezni a barátnőm és az érdekelne,hogy ilyenkor neki is és magamnak is veszek egy gyűrűt?
2014. jún. 8. 11:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ilyenkor csak neki. De lehet rosszul tudom.
2014. jún. 8. 11:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, lehet csak egy sima eljegyzési gyűrű,akkor azt a lánynak kell adni(mint a filmekben tudod),s utána majd kell karikagyűrű mindkettőtöknek. Viszont teheted azt is,hogy olyan gyűrűket veszel mindkettőtöknek,ami egyben eljegyzési is,s ha házasságra is sor kerülnek,akkor ezt húzzátok majd egymás ujjára.
2014. jún. 8. 11:25
 3/19 anonim ***** válasza:
94%

Fúha, nagy a kavar a fejedben :D

Többféle szokás van erre.

Vehetsz az eljegyzésre, és az utána a házasságig hátralévő időre a lánynak úgynevezett kísérőgyűrűt, ami egy vékony, pici kővel (esetleg drágakővel, ha jobban állsz) gyűrű. Ezt adod oda neki, amikor konkrétan megkéred a kezét, és ő ezt az esküvőig fogja hordani. Neked ebben az esetben "nem jár" gyűrű. Az esküvőn húzzátok fel egymás ujjára a karikagyűrűket (ezt a szervezés közben közösen kiválasztjátok, megcsináltatjátok, de addig senki sem hordja), ebből neked és neki is lesz egy, a kísérőgyűrűt az eskövő után a (akkor már) feleséged tetszés szerint viselheti tovább, de akár el is hagyhatja - mármint nem szó szerint, csak nem muszáj rajta lenni :D

Másik variáció, hogy nincs kísérőgyűrű, ekkor te már a lánykérés előtt megveszed a karikagyűrűket neked és neki is (ezek kő nélküli, kevéssé díszített "egyszerű" gyűrűk, ez az előzőekre is vonatkozik), amikor megkéred, akkor a bal gyűrűsujjára húzza fel ő is és te is a karikagyűrűket. Az esküvőn pedig ezek átkerülnek a jobb kéz gyűrűsujjára mindkettőtök esetében.

2014. jún. 8. 11:27
 4/19 A kérdező kommentje:
Miért kell egyből támadni az embert? Én maradi vagyok és ráadásul egy nagy lakodalmat is szeretnénk mind a ketten.
2014. jún. 8. 11:27
 5/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek a rendes válaszokat :)
2014. jún. 8. 11:28
 6/19 anonim ***** válasza:
4%
elvileg legalább 3 havi fizudat kell a gyűrűre költeni, nem támadunk de a házas élet másabb lesz, és nem feltétlen jobb :) első voltam
2014. jún. 8. 11:32
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Pontosan úgy van, ahogy a 4-es válaszoló írja.
2014. jún. 8. 11:34
 8/19 A kérdező kommentje:
5 éve élek együtt a párommal és még mindig ugyanúgy szeretem és szeretni is fogom mint a legelején. Ha 3 havi fizumat kéne rá költenem akkor is megérné.
2014. jún. 8. 11:36
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A 4. versenyzőnél az igazság, de hogy melyiket válasszad, azt a lánnyal beszéld meg. Ha meglepetést akarsz, akkor talán jobb a kísérőgyűrű, mert akkor benne van a visszautasítás esélye.
2014. jún. 8. 11:43
 10/19 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom elképzelni,hogy visszautasítás lenne belőle,mert már sokszor beszéltünk róla, de sohasem inog meg. :) De ettől függetlenül szerintem kísérőgyűrű lesz ;)
2014. jún. 8. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!