Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyezném a barátnőm. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyezném a barátnőm. (? )

Figyelt kérdés
El szeretném jegyezni a barátnőm és az érdekelne,hogy ilyenkor neki is és magamnak is veszek egy gyűrűt?
2014. jún. 8. 11:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Van aki köves gyűrűt vesz, és azzal kéri meg a nő kezét, aztán csak az esküvőre választanak karikát.

Van aki gyűrű nélkül kéri meg a párját, és közösen választanak karikát, amit mindketten hordanak, már az esküvő előtt ( általában bal kézen) mi így csináltuk.

Van aki megveszi akarikát, és azzal kéri már meg a nő kezét, és mindketten hordják ebben az esetben is.

2014. jún. 8. 11:49
 12/19 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok arról, hogy vennék neki egy nyakláncot, azzal megkérném a kezét és akkor mondanám neki,hogy jöjjön hozzám, plusz szólok arról pár szót,hogy elmehetnénk kiválasztani a napokban a leendő gyűrűnket.
2014. jún. 8. 11:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

az elsőre ne hallgass, azért mert neki nincs (még) olyan személy az életében, akiben megtalálta a párját, attól még nincs igaza.

pontosan, ahogy az előttem szólók leírták. még csak annyit, hogy igenis fontos dolog a házasság, nem feltétlenül a "papír" forma, de szerintem ki kell mondanotok egymásnak, hogy együtt akartok élni. ki-ki hite szerinti formában teszi ezt, a lényeg ugyan az. Ez nem maradiság, hanem érett gondolkozás. Sok boldogságot ;)

2014. jún. 8. 12:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Gratula! :)

Szerintem maradj a gyűrűnél a nyaklánc helyett.

2014. jún. 8. 12:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem puhatold ki, ha van olyan barátnője, aki nem fogja elkotyogn eli.. Vagy akár nála... Mert nálam tudta a férjem, hogy én nem szetnék kísérő gyűrűt, mert egyébként nem hordanám, és a fíókba nekem nem kell. Mi előtte már régen beszéltünk erről.

Ha ti nem beszéltetek, és nincs rá alkalom, lehetőség, akkor inkább válassz gyűrűt, az a biztosabb egyébként

12.

2014. jún. 8. 12:20
 16/19 anonim ***** válasza:
92%
Én a hagyományos dolgok híve vagyok: nálunk a kísérőgyűrű nem szokás, illetve nem úgy, hogy letérdel a fickó és úgy kéri meg vele a lány kezét. Számomra az az ideális, ha csak egyszerűen megkérdezi, hogy hozzámegyek-e, aztán közösen kiválasztjuk a karikagyűrűket, amit mindketten hordunk.
2014. jún. 8. 12:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én lánykent annak örülnék ha eljegyzesre szép köves gyűrűt kapnék mint a filmekben leterdelős jelenetbe tudod, majd utana esküvő előtt valasztanank karika gyurut ami ugyebar már a fiunak is kell.

Az előttem irok már jol leirtak h mit hogy lehet csinalni én csak a sajat allaspontom irtam le, termeszetesen te ismered a parod te tudod h hordana e koves gyurut egyaltalan stb :) sok sikert!

2014. jún. 8. 13:20
 18/19 anonim ***** válasza:
48%

Nekem a 3 megoldás közül az együtt megvevős tetszik a legkevésbé. Vagy egy köves gyűrűvel, vagy két karikával (az egyik magának) kérje meg, de én örülnék a meglepetésnek.

Az együtt megvesszük, szülők előtt felhúzzuk eljegyzési vacsi stb pedig a legkevésbé tetsző.

2014. jún. 8. 16:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Végül is, miért ne? Anno nekünk is úgy volt, hogy a férjemnek is volt gyűrűje amikor megkérte a kezem.

Hosszú sztori....úgy indult a dolog, hogy ajándékként veszünk egymásnak gyűrűt, és a méret miatt aggódva kérte hogy inkább válasszam ki, és ő is választ magának...

Végül megkérte vele a kezem, és miután igent mondtam és felhúzta az ujjamra, én is felhúztam az övét az ő ujjára:)

Aztán ezt azóta is hordjuk a bal kezünkön. A karikagyűrűket meg csak az esküvőn húztuk egymás ujjára. A jobb kezünkön hordjuk.:)

2014. jún. 9. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!