Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideje lenne eljegyeznem?
Figyelt kérdés
Egy és fél éve élünk együtt a párommal, de ez olyan együtt élés,hogy néha nálunk vagyunk néha náluk, de a másfél év alatt egyszer sem volt olyan,hogy külön aludtunk volna. Kisebb vitákon kívül semmi probléma nincs a kapcsolatunkban. Szerintetek túl hamar jegyezném el?
24/F
(Ő még tanul)
2014. márc. 16. 17:55
1/10 anonim válasza:
Nagy marhaságot követnél el azzal, ha eljegyeznéd. Másfél év? Hülye vagy?
2014. márc. 16. 17:56
2/10 anonim válasza:
Szerintem még várj vele, másfél év soknak tűnik de nem olyan sok az. Majd ha már együtt éltek akkor.
2014. márc. 16. 17:57
3/10 anonim válasza:
Csak akkor,ha 1 év múlva már össze is házasodtok :) Különben nincs értelme évekig CSAK jegyben járni.
2014. márc. 16. 18:01
4/10 Költőnő? válasza:
várnék vele. Ez még nem tényleges együttélés. Ha az is jó lesz és problémamentes úgy egy évig, akkor hajrá, de addig csak pénzkidobás sztem
2014. márc. 16. 18:01
5/10 A kérdező kommentje:
Igazából már teljes együtt élésnek lehet nevezni, mert mindig hozzá megyek haza a munkából stb. és nem másfél éve vagyunk együtt, hanem másfél éve van ez a fennállás.
2014. márc. 16. 18:05
6/10 Költőnő? válasza:
tényleges az lesz, ha EGY, SAJÁT, KÖZÖS vackotok lesz
2014. márc. 16. 18:06
7/10 anonim válasza:
szerintem nem az a lényeg elsősorban, hogy hol éltek. Persze nem árt, ha megismeritek egymást a hétköznapokban, és nem csak randiztok, ez mindenképpen jó. De szerintem ti érzitek, hogy szerelmesek vagytok-e egymásba, és együtt akarjátok-e leélni az életeteket. Ha ez nem kérdés, akkor jegyezd el, szerintem nem vagytok már olyan fiatalok, el tudjátok dönteni, hogy mit szeretnétek. Akkor is, ha a tanulás vagy a pénz miatt még nem lehet rögtön esküvő, egy lánynak rengeteget jelent az eljegyzés (ezt lányként mondom). Én kicsit több, mint másfél éve vagyok a barátommal, és már kismilliószór beszéltünk a közös jövőről. Nem járunk még jegyben, de én már lélekben tudom, hogy vele akarok lenni. Nagyon követendő példa az elköteleződés, szerintem az a probléma, hogy manapság a fiatalok félnek összeházasodni. Szóval, ha úgy érzed, Ő az igazi, sok boldogságot ;)
2014. márc. 16. 18:41
8/10 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben úgy érzem, és még azt is érzem,hogy nagyon szeret. Sokszor mondja,hogy velem akarja leélni az életét. :)
2014. márc. 16. 18:50
9/10 anonim válasza:
7-es vagyok
jaj, de jó, ezt komolyan öröm olvasni, azok után a kérdések után amikkel tele van ez az oldal ;)
még bátorításként mondom, hogy első éves vagyok egyetemen (tehát, idén leszek 20), és az egyik barátnőm már tavaly óta menyasszony. Valószínűleg anyagi okokból még nekik is kicsit odébb van az esküvő, de szerintem ez egy remek dolog, hogy az ember fel meri vállalni a szerelmét a másik iránt. szóval megint csak azt mondom, sok boldogságot, Jóisten áldását nektek ;)
2014. márc. 16. 20:23
10/10 anonim válasza:
Nyugodtan megkérheted ha úgy érzed itt az ideje... Te vagy a kapcsolatban, te tudod:)
Mi pl másfél év után házasodtunk a férjemmel....szóval nem olyan hú de nagy dolog ez....Akkor én 25, a férjem 22 éves volt.
És nem, nem voltam terhes....2,5 éve vagyunk házasok de még mindig nincs gyerekünk. Még mielőtt ezzel jönne valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!