Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátomat, de már egy ideje nem vagyok szerelmes belé, vizont félek elhagyni, mit tegyek?
Nagyon nehéz helyzetben vagyok,van egy barátom két éve vagyok vele,de már jóideje nem vagyok belé szerelmes,nem tudok úgy ránézni,mint egy férfira,hanem már csak mint egy barátra.Viszont neki köszönhetem az életemet,nélküle semmi nem lennék,nem vagyok egy önbizalomteli ember ő segített nekem sokmindenben,és ezért tisztelem mint embert,meg szeretem,mindenben egy hullámhosszon vagyunk,de mégsem érzek már iránta semmit. Ő szerelmes belém,tudom,látom,de nekem még a szex is nyűg vele.
Nem vagyok boldog. Ismerkednék,de közben nem merek,mert nem akarom,nem merem megtenni,hogy elhagyom,mert egyedül nem tudom,hogy mihez kezdjek az életben.
Sakk matt. Pillanatnyilag úgy érzem,hogy tőle függ az életem,tudom hogy ez rossz,meg meg kell állni a saját talpamon,de most úgy vagyok,hogy senkim nincs a világon,csakis ő.Hozzá tudok csak fordulni,ha valami gondom van,vagy akármi. De ha elhagyom,mit fogok tenni egyedül,senki nem lesz mellettem,aki megvéd,vagy segít.
Szüleim sincsenek velem,csak ő,senki más.
az önbizalomért ne bántsd, x. válaszoló. aki nem kapta meg a szüleitől, az igen, a fiűjától várja a bátorítást. lehet erőlködni egyedül is, de sokkal kevesebb az eredmény, mintha a szerelmed is "benne van".
kérdező: gyakorlatozni persze szükséges. kényelmetlenséget vállalni. újat kipróbálni. de mindannyian rá vagyunk utalva mások szeretetére, ezt nem kell magunknak kitermelni meg akarni, ez nem hiba, hogy kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!