Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
észre lehet venni, ha megcsal a párod, ha már egy jó ideje együtt vagy vele? Látható rajta, a viselkedésén?
Nem vagyok ra büszke, de kedvesem szentül meg van rola gyözödve, hogy keptelen vagyok neki hazudni. Ha mutatnanak neki egy videot, ahol 3 oran keresztül szo szerint szet-kimoderaltak-közösüljük egy helyiseget az iszonyatosan szenvedelyes szeretömmel esküdni merne ra, hogy ez nem en vagyok.
Nem ö volt az elsö szeretöm kapcsolatunk alatt, de vele is vege van mar. Erzelmileg komolyan megterhelt az egesz, az is, ahogyan vege lett, de baratnöm elött minden rejtve maradt. Pedig okos lany.
Kerdesed masik reszere valaszolva. Ha szeret a parod, mindent megkap töled, amire vagyik, akkor kisebb az eselye, hogy megcsaljon, de akkor sem garantalt! Hiszen az is kell hozza, hogy sajat magaval egyenesben legyen.
Ennek ellenere igenis leteznek hüseges ferfiak (3 evvel ezelött en is az voltam meg). Rajtad all, hogy megelölegezed e ezt a bizalmat es a masikon, hogy meltonak bizonyul e.
Igen, ahogy írod is megváltozik az ember olyankor, sajnos én is jártam a múltban így.
Ez nem csak a szereteten múlik, kell az is, hogy számára kizárt legyen a megcsalás, ha gond van meg lehet beszélni és tenni érte, a másik meg a bizalom, ha ez sincs meg, nincs szerintem miről beszélni. Felfogás és hozzáállás kérdése is, másikat tisztelni annyira, hogy ez ne legyen opció. Az életben vannak buktatok, de ha áttudják vészelni és azon vannak, hogy megoldják, akkor nincs ok megcsalásra, ezt tapasztalatból írom. Jelenlegi Párommal jól megvagyunk, lehet kell ehhez némi önismeret és a másikat úgy elfogadni ahogy van és szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!