Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mingli vagyok? Szeretnék pátkapcsolatot, de élni/lakni együtt napi szinten nem tudnék senkivel.
Figyelt kérdés
Már ki van alakítva a saját kis életem, nem hinném, hogy mást el tudnék viselni az én kis "belső burkomban". Randizgatás, közös programok, szex az oké, de utána nap/program végén mindenki menne a saját (egyéb) dolgára. Magyarán kizárnám a szürke unalmas hétköznapok/órák megosztását mással. Ettől én még nem mondanám, hogy ezért kevésbe szeretnék valakit, mint akik együtt is laknak. Vajon fogok találni olyan nőt, aki ezt tolerálja?2014. febr. 20. 08:41
1/4 anonim válasza:
Nagyon nehezen, ha egyáltalán találsz ilyet.
2/4 anonim válasza:
Azt hittem, te nő vagy :D
Én nő vagyok, és párkapcsolatba is nehezen megyek bele...EGy ilyen bőven megfelelne, pedig 26 vagyok.
annyi módosítással, hogy azért heti 1-2 napot együtt aludnék pasival azért.
Összeköltözéshez idő kell nekem, több, mint másnak, addig egy ilyen tökéletesen megfelelne.
3/4 anonim válasza:
Ilyen embert csak rövid távokra időkre fogsz találni, egy idő után majd komolyabbra szeretnék fordítani te meg nem és akkor pápá.
De persze nem lehetetlen ilyet találni csak nehéz lesz.
4/4 anonim válasza:
Csak olyan nő fog huzamosabb ideig veled maradni, aki nem akar idővel gyereket, összeköltözni, házasodni. Magyarul, olyan igényei vannak a párkapcsolatra vonatkozóan, mint neked.
Szóval akkor még 50 évesen is csak együtt fogsz járni valakivel?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!