Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai lesz eljegyeznem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lesz eljegyeznem a barátnőm amikor 19 éves lesz?

Figyelt kérdés
Már most elvenném,de még a kapcsolatunk elején vagyunk.Nagyon szeretjük egymást,a lány is velem képzeli el a jövőjét.Ő még most lesz nem sokára 18.Nagyon szeretem vele akarom leélni az életem,de félek hogy korai lesz 19 évesen eljegyezni,bár elvenném 18 évesen is,de 19 évesen azt úgy érzem mindenki jobban pártolná:)
2015. jan. 5. 20:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Addig még sok víz le fog folyni a Dunán :)
2015. jan. 5. 20:32
 2/16 anonim ***** válasza:
55%
Ha úgy érzitek hogy ezt szeretnétek, akkor nem korai.
2015. jan. 5. 20:33
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Te hány éves vagy és mióta vagytok együtt?
2015. jan. 5. 20:34
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem korai, de majd meglátod, hogy hogy áll addigra a kapcsolatotok és mennyivel lesztek érettebbek. Úgyis a te döntésed :)
2015. jan. 5. 20:37
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
16 évesen jöttem össze a barátommal, akkor ő 17 éves volt. Azóta 1,5 év telt el, mi is komolyan gondoljuk, nagyon szeretjük egymást. De én meglepődnék, ha most jegyezne el. Persze, igent mondanék, mert nem tudnám mással elképzelni az életemet, de szerintem is még korai. Majd 1-2 év együtt élés után, ha még mindig biztos vagy benne, akkor jegyezd el! :)
2015. jan. 5. 20:39
 6/16 anonim válasza:
89%
Az előttem írónak igaza van.....
2015. jan. 5. 20:42
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Fölösleges, mikor még benne vagytok a rózsaszín ködben, ELőször költözzetek össze, éljetek együtt, dolgozzatok a megélhetésért, aztán ha bírja a kapcsolatotok, akkor ráértek evvel.
2015. jan. 5. 20:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mióta vagytok együtt.Ilyen fiatalon szerintem még nem az a megszokott ha mondjuk 1 éve vagytok együtt.

Úgy vettem észre az emberek inkább picit idősebben szokták azt hogy kevés együttlét után összeházasodnak,összeköltöznek stb.

Itt tényleg nem a korotokon van a hangsúly,hanem hogy ennyi idősen mióta vagytok együtt! :)

2015. jan. 5. 20:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, mennyi ideje vannak együtt, mert nincsenek együtt. Ez kb. egy távkapcsolat.
2015. jan. 5. 20:58
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Nemrégen még sok lánynak az eljegyzése a ballagásával volt egybe kötve.

Szerintem egyébként korai még a nagybetűs jövőről beszélni ennyi idősen, de ha vágysz rá hogy kifejezd az érzelmi elköteleződésed felé eljegyezheted. Az még nem jelent semmit. Akár fel is lehet bontani később, vagy házasodhattok akár 25 évesen is.Mind1.

Viszont gyűrűs menyasszonynak lenni nagyon jó dolog. Annyit jelent hogy a lány párja annyira szereti a lányt , hogy vele képzeli el a jövőjét. Erre a legtöbb nő vágyik. Ha benned mindez megfogalmazódott, egy szép gyűrűvel kifejezheted ezt az érzést felé.

Barátnőnek lenni olyan lecserélhetőn hangzik, de gyűrűs menyasszonynak lenni mindazt az érzést amit fönt leírtál.

2015. jan. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!