Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lesz eljegyeznem a barátnőm amikor 19 éves lesz?
Attól függ mióta vagytok együtt.Ilyen fiatalon szerintem még nem az a megszokott ha mondjuk 1 éve vagytok együtt.
Úgy vettem észre az emberek inkább picit idősebben szokták azt hogy kevés együttlét után összeházasodnak,összeköltöznek stb.
Itt tényleg nem a korotokon van a hangsúly,hanem hogy ennyi idősen mióta vagytok együtt! :)
Nemrégen még sok lánynak az eljegyzése a ballagásával volt egybe kötve.
Szerintem egyébként korai még a nagybetűs jövőről beszélni ennyi idősen, de ha vágysz rá hogy kifejezd az érzelmi elköteleződésed felé eljegyezheted. Az még nem jelent semmit. Akár fel is lehet bontani később, vagy házasodhattok akár 25 évesen is.Mind1.
Viszont gyűrűs menyasszonynak lenni nagyon jó dolog. Annyit jelent hogy a lány párja annyira szereti a lányt , hogy vele képzeli el a jövőjét. Erre a legtöbb nő vágyik. Ha benned mindez megfogalmazódott, egy szép gyűrűvel kifejezheted ezt az érzést felé.
Barátnőnek lenni olyan lecserélhetőn hangzik, de gyűrűs menyasszonynak lenni mindazt az érzést amit fönt leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!