Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai lesz eljegyeznem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lesz eljegyeznem a barátnőm amikor 19 éves lesz?

Figyelt kérdés
Már most elvenném,de még a kapcsolatunk elején vagyunk.Nagyon szeretjük egymást,a lány is velem képzeli el a jövőjét.Ő még most lesz nem sokára 18.Nagyon szeretem vele akarom leélni az életem,de félek hogy korai lesz 19 évesen eljegyezni,bár elvenném 18 évesen is,de 19 évesen azt úgy érzem mindenki jobban pártolná:)
2015. jan. 5. 20:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem távkapcsolat,napi szinten találkozunk :)ha nem bírunk találkozni akkor beszélünk neten :)
2015. jan. 5. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
42%

"Nemrégen még sok lánynak az eljegyzése a ballagásával volt egybe kötve. "

Mikor? 200 éve? :)

2015. jan. 5. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Legalább azt várd meg, hogy ne egyessel kezdődjön az életkora! Nem lehet néhány hónapra egész életet alapozni.
2015. jan. 5. 23:38
 14/16 anonim ***** válasza:
2015. jan. 6. 09:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hú, beszéltek neten ha épp nincs idő randizni? Ja az más, akkor tényleg bizonyított a kapcsolat, elvégre az majdnem ugyanaz, mint 0-24 együtt lenni, ápolni, ha beteg, látni egymást fáradtan, nyűgösen, szőrösen, gyűrötten, megoldani az életet a mosogatástól a bevásárláson át a számlák befizetéséig stb.

Egyrészt nagyon kedves a lelkesedésed, másrészt iszonyú messze vagytok még attól, hogy tényleg felelősen döntsetek ilyesmiben.

2015. jan. 6. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom, hogy mindenképpen korai, csak mert fiatalok vagytok, mert a kapcsolat minősége nem kortól függ.

DE! Ha csak együtt járogattok, randizgattok, akkor bizony korai. Az nem is komoly kapcsolat. Ha mondjuk heti 5 napot folyamatosan éjjel nappal együtt lennétek, és 2 napra járnátok haza, akkor azt mondanám van alapja a dolognak, és eléggé megismerhetted, mert már majdnem együtt éltek, de így nem.

Amíg találkozgattok csak, addig korai. Várjatok amíg több időt tudtok együtt tölteni. A több idő nem azt jelenti, hogy pár hétvégén együtt vagytok vagy évente 2x együtt nyaraltok egy hetet...

Először én is járogatós, randizós kapcsolatba mondtam igent a lánykérésre 19 évesen, na olyan is volt...pár hónapra rá szakítottunk. Gyakorlatilag nem is ismertem az akkori páromat....később derültek ki dolgok róla. Nem mondom, hogy másnak nem jöhet össze akár így is, de minimális az esélye.

Több időt töltsetek együtt.

De minden esetre a te életed, a te döntésed.

2015. jan. 6. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!