Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai az eljegyzés?
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt és gyakran viccelődtünk hogy majd összeházasodunk meg ilyenek.. Mostanában egyre komolyabban foglalkozik ezzel és mondta hogy ő nagyon is komolyan gondolja ezt és tényleg szeretné ha a felesége lennék... én örülnék neki hisz nagyon szeretem őt. Azt tervezi hogy a szülinapomon kéri meg a kezem, ami az ő szülinapja is hisz egy napon születtünk csak 2 év elteltével (akkor lennénk fél évesek)
Esküvőt is szeretnénk de majd csak 3-4 év múlva (addigra lesz rá pénzünk meg külön is tudunk költözni hogy önálló életet kezdjünk a szüleinktől)
Szerintetek hülyeség lenne? A barátnőmnek mikor meséltem teljesen kiakadt tőle hogy mi megőrültünk..én úgy gondolom nem korai, de már a legjobb barátnőm is őrültségnek tartja így feltettem a kérdést és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
18/L
Nyilván nem ismerhetlek téged 100%-osan, de az átlag 18 évest ismerve rohadt korai.
2 hónap nagyon kevés idő, nem is ismeritek egymást igazán. Lehet, hogy még 2 hónap múlva már szakítotok is, mert kiderül a másikról vmi, megtetszik jobban vki más, ahogy nőttök fel, változik az értékrendetek, más hatások érnek titeket egyetem, munka stb. által...
Plusz azért egy házassághoz az még nem elég, hogy a 2 hónapja ismert pasikámat szeretem. Eljegyzéshez sem...
Akkor inkább érdemes akkor eljegyezni egymást, ha 3-4 év múlva is ezt érzitek, és akkor már rögtön utána lehet az esküvőt is szervezni.
Viccelni lehet, de legyen már eszetek... 18 éves gyerek vagy még, ilyen gondolkodással ő is. :D
Majd ha már 2 éve EGYÜTT ÉLTEK, utána esetleg lehet eljegyezgetni.
Jesszus, van olyan csoki az éjjeliszekrényemen, ami idősebb, mint a kapcsolatod... x’D
Sorry, nyilván mindenki elkezdi valahol, mi is voltunk két hónaposak meg fél évesek, stb..., na de ilyen rövid kapcsolatban ennyi idősen eljegyzés...? Vérciki, senki sem fog komolyan venni titeket, ezt borítékolom (főleg, ha még ki is rakod fészbúkra meg mittudomén).
Köszi a véleményeket egyébként nem most 2 hónap után kérne meg a kezem hanem később de azt valahogy mindenki átugrotta..
Én nem tartom ezt lehetetlennek az ő szülei is 4 hónap után összeházasodtak és a mai napig imádják egymást az én szüleim 16 évesen jöttek össze és náluk is korán volt az eljegyzés bár az esküvő várt magára mert anyu 23 évesen ment hozzá apumhoz és ők is máig jól meg vannak..
Nem ugrottuk át, a félév is semmi idő, de bohóckodjatok csak.
Majd megszívjátok, hogyha fél év együtt élés után már herótotok lesz esetleg a másiktól, de már házasok vagytok.
Mint megtudhattad ha valaki az ujjadra húz egy gyűrűt és közben közli, hogy szeret akkor szentségtörést követsz el és ezért egy szakállas öregember agyonfog vágni egy villámmal. [Igen, Zeus. Miért mire számítottál? :D]
Látom továbbra sem sikerült különbséget tenni az eljegyzés és a házasság, a szüleitek idiotizmusa és más kapcsolata között. :D [Btw: A becsúsztatok ti -> házasság nem egyenlő a szerelem -> házasság formulával. :D]
Továbbra is arról beszélünk, hogy valaki ad valakinek egy gyűrűt. Nincsenek szakállas vénemberek az égben aki ezért megbüntet, nem lesz szőrös a kezed ha recskázol stb stb stb. :) Ha ők mától azt mondják, hogy ők egy dupla fedeles gép és mondjuk 40 év múlva is ezt mondják az semmivel sem fog kevesebbet érni mintha azt mondják, hogy házasok. :D [Ugyan itt: Ezért is fölösleges a melegeknek sírni a házasságért.. marhára nem ezen múlik.]
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!