Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai az eljegyzés?
Barátommal 2 hónapja vagyunk együtt és gyakran viccelődtünk hogy majd összeházasodunk meg ilyenek.. Mostanában egyre komolyabban foglalkozik ezzel és mondta hogy ő nagyon is komolyan gondolja ezt és tényleg szeretné ha a felesége lennék... én örülnék neki hisz nagyon szeretem őt. Azt tervezi hogy a szülinapomon kéri meg a kezem, ami az ő szülinapja is hisz egy napon születtünk csak 2 év elteltével (akkor lennénk fél évesek)
Esküvőt is szeretnénk de majd csak 3-4 év múlva (addigra lesz rá pénzünk meg külön is tudunk költözni hogy önálló életet kezdjünk a szüleinktől)
Szerintetek hülyeség lenne? A barátnőmnek mikor meséltem teljesen kiakadt tőle hogy mi megőrültünk..én úgy gondolom nem korai, de már a legjobb barátnőm is őrültségnek tartja így feltettem a kérdést és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
18/L
Korai.
Még alig ismeritek egymást. 2 év is kévés, nem hogy 2 hónap. Ennyi ideig a zöld banán is eláll...
18 évesen 2 hónap után a szex is korai -sokak szerint, nem hogy eljegyzés.
Még nem laktatok együtt. Az se biztos, hogy egy hétnél tovább menne. Pedig ez komoly próbája egy kapcsolatnak. Eljegyzés, esküvő csak akkor, ha lakva is jól megvagytok több, mint egy évig. Az a minimum.
Az eljegyzést meg tessék komolyan venni! Ne dobálózzatok a gyűrűvel! Akkor van értelme, ha egy éven belül lesz esküvő is. Annyi meg pont kell is a szervezéshez. Egyébként meg semmit se jelent, ha úgy hívod, hogy a vőlegényed, ő meg téged a menyasszonyának hív. Amíg nincs kikérve az időpont az anyakönyvvezetőnél, addig ez is csak olyan becézés, mint a kiscicám. Semmi jelentősége.
Annál meg nincs cikibb, mint amikor 5-10 évig vagytok jegyesek, de te se hiszed, hogy egyszer elvész.
Ennél egy cikibb dolog van: kiposztolgatni facebookra az eljegyzést, hogy mindenki gratuláljon, aztán egy hónap múlva meg kiposztolni, hogy szingliként vagy a legboldogabb....
Ha komolyan egy életet le akartok húzni egymással, akkor nem kell sietni. Adjátok meg a módját: pár év járás, összeköltözés, egy év múlva eljegyzés, egy éven belül esküvő.
Aki két hónap alatt eljegyez, az nem érzi át a jelentését az egésznek. Minek kapkodni?
Mi van már megint? Megint egy kislány fejét akarják értelmetlen módon a semmire bekötni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljeg..
Hagyjátok már abba a kamu kérdések kiírását. Baromira uncsi napi szinten ugyanazt olvasni.
Gyerekek ELJEGYZÉSRŐL van szó és nem HÁZASSÁGRÓL. A kettő nem ugyanaz. :D Nem jogi kategória -vallási asszem lehet, a katolikusoknál van templomi szertartás az eljegyzésre- tehát effektíve annyi történik, hogy kidobnak több-kevesebb pénzt a jegygyűrűre aztán sanyi.
Nyilván alapvetően 2 hónap után korai de, hogy úgy isten igazából jogi következménye nincs szóval kinda m1.
26F
#6:
Pont ezért nincs már jelentősége, mert senki se veszi komolyan. Ismerek olyat, aki minden barátnőjét megkérte pár hét után, de 40 évesen se nős. Nőből os ismerek olyat, akinek lassan minden ujjára jut egy jegygyűrű.
De akkor ennek mi értelme?
A házasság se olyan nagy cucc. Kell egy házassági szerződés, aztán ha elsózta a krumplit, akkor pár perc alatt kimondják a válást.
Az egyik egy gyűrű, a másik egy darab papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!