Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne az eljegyzés?
Mire akartok eljegyzést? Milyen anyagi hátteretek van, ismeritek egymás rigolyáit? Anyuci-apuci fizeti a rezsijét a fősuli mellett?
Szerintem húszévesen felesleges ez az egész még, de ne legyen igazam, sok bodogságot kívánok nektek, ha emellett döntötök.
Én 23 éves vagyok, hasonló korú baráttal, mint te, de amíg egyetemre járok, nincs munkám, nincs anyagi háttér, nem akarok ilyesmibe belekezdeni a párom és a szüleim pénzén, mert még nem érzem rá készen magam akkor sem, ha hosszabb ideje vagyunk együtt, mint ti.
Ha ti úgy érzitek,hogy nem,akkor nem.
Ha 10 éve lennétek együtt az sem garancia semmire.
Dolgozik is?
Egyébként mi egy éve vagyunk együtt (én 23 ő 30) és most fogunk osszekoltozni. Én egy év múlva is tanulok majd még és melózom As majd, nem akarnám, hogy megkerje a kezem, inkább csak diploma után. Ez a véleményem
Írnék a másik oldalról is :)
Mi is hasonló korban vagyunk, mint ti. 2 éve lakunk együtt, habár igaz én is még tanulok, tehát kapok segítséget. De nekem 20 évesen jelenleg a legnagyobb vágyam egy eljegyzés. Nem, én nem ragaszkodom hozzá hogy 1-2 éven belül legyen meg az esküvő is, hiába idén kezdek el dolgozni. Egyszerűen csak a tudat, a gesztus, hogy több éve vagyunk együtt, mi beszélgettünk már erről, mindketten akarjuk. Nem görcsölök rá, nem erőszakolom ki, szeretjük egymást. Szerintem egy fiatal lányt is ugyan úgy meg lehet kérni de nyilván fontos hogy ő mit szeretne. Neked kell tudni, hogy úgy érzed-e együtt lesztek-e jóban rosszban. Én tudom hogy vele szeretném leélni az életemet, és ezért vágyom rá annyira. Nem, nem dicsekvésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!