Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai lenne az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne az eljegyzés?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Én 29 vagyok, ő még csak 20. Beszéltünk már a házasságról, mindketten szeretnénk. Együtt élünk, nincsenek gondjaink. Ő fősulira jár még, jövőre diplomázik. Én dolgozom. Nem tartanám korainak az eljegyzést, utána egy éven belül az esküvőt, mert már sokat megéltünk ketten. Vagy várjak tovább?
2018. máj. 16. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
nem
2018. máj. 16. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

Mire akartok eljegyzést? Milyen anyagi hátteretek van, ismeritek egymás rigolyáit? Anyuci-apuci fizeti a rezsijét a fősuli mellett?

Szerintem húszévesen felesleges ez az egész még, de ne legyen igazam, sok bodogságot kívánok nektek, ha emellett döntötök.

Én 23 éves vagyok, hasonló korú baráttal, mint te, de amíg egyetemre járok, nincs munkám, nincs anyagi háttér, nem akarok ilyesmibe belekezdeni a párom és a szüleim pénzén, mert még nem érzem rá készen magam akkor sem, ha hosszabb ideje vagyunk együtt, mint ti.

2018. máj. 16. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Neked nem, neki igen. 20 évesen még nagyon korai. 30 már nem.
2018. máj. 16. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

Ha ti úgy érzitek,hogy nem,akkor nem.

Ha 10 éve lennétek együtt az sem garancia semmire.

2018. máj. 16. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
2.vagyok: sajnálom, ha nem tartjátok hasznosnak, ha valaki racionálisan gondolkozik éa felteszi azt a kérdést, hogy vajon min hasalhat el egy túl korai házasság.
2018. máj. 16. 15:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem még kipuhatolom jobban is, hogy mit gondol bővebben a témáról. Abban is van valami, amit te mondasz, 2-es, de a barátnőm a kora ellenére nem kislány. Simán van olyan szinten, mint az én korosztályom. Önálló és szinte mindenben megállja a helyét. Én pedig úgy vagyok vele, hogy akkor felesleges lenne sokat várnom.
2018. máj. 16. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Dolgozik is?

Egyébként mi egy éve vagyunk együtt (én 23 ő 30) és most fogunk osszekoltozni. Én egy év múlva is tanulok majd még és melózom As majd, nem akarnám, hogy megkerje a kezem, inkább csak diploma után. Ez a véleményem

2018. máj. 16. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
A te korodban és két év után nem lenne korai, viszont egy 20évesnek korainak tartom. Szerintem ő még nagyon sokat fog változni személyiségben, már csak magamból kiindulva, pedig én is koromhoz képest érett 20éves voltam, de most visszanézve 10év távlatából, a mai gondolkodásommal összehasonlítva még csak gyerek, és nagyon sokmindent máshogy látok, mint akkor.
2018. máj. 16. 17:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Írnék a másik oldalról is :)

Mi is hasonló korban vagyunk, mint ti. 2 éve lakunk együtt, habár igaz én is még tanulok, tehát kapok segítséget. De nekem 20 évesen jelenleg a legnagyobb vágyam egy eljegyzés. Nem, én nem ragaszkodom hozzá hogy 1-2 éven belül legyen meg az esküvő is, hiába idén kezdek el dolgozni. Egyszerűen csak a tudat, a gesztus, hogy több éve vagyunk együtt, mi beszélgettünk már erről, mindketten akarjuk. Nem görcsölök rá, nem erőszakolom ki, szeretjük egymást. Szerintem egy fiatal lányt is ugyan úgy meg lehet kérni de nyilván fontos hogy ő mit szeretne. Neked kell tudni, hogy úgy érzed-e együtt lesztek-e jóban rosszban. Én tudom hogy vele szeretném leélni az életemet, és ezért vágyom rá annyira. Nem, nem dicsekvésből.

2018. jún. 1. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!