Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevetessek a gyűrűből?
Masodik: Köszönöm!
Első: Nwm csak mèg sosem hordtam hosszabb ideig gyűrűt, ès nem tudom hogy vàltozik a mèretem..
Úgy tudom, hogy köves gyűrűt nem szűkítenek, kipattan a kő.
Az enyém is kicsit nagyobb, de nem tud leesni a bütyöktől.
Másik gyűrűs ujjadra sem jó? Nekem a jobb kezemre sokkal nehezebben megy fel.
Én nem szűkítenék 1 számot, főleg, mivel írod, hogy ha megduzzad az ujjad, alig tudod levenni. Nem jó az sem, ha teljesen passzol, és küzdeni kell le és felvételnél.
Hàt akkor biztis nem lesz szűkítve mert egy darab de viszonylag nagy kő van benne.
Pàrom mondta hogt lehet cserèlni nem jò mèret esetén, de ragaszkodom ehhez..
Szòvaal marad
Nagyon szèpen koszonom a vàlaszod
Lehet kicsinyíteni. Amit én csináltattam, abban egy központi kő + tucatnyi kicsi kő volt.
Eggyel nagyobb méret lett , mint kellet volna. Másnapra meg is csinálták.
Nekem pont ezekkel a méretekkel van gyűrűm és ujjam, és én sem szeretném bevetetni, mert gyakran megdagad (főleg reggelente és nyáron a nagy melegben).
Én semmiképp nem tenném a helyedben, mert mint ahogy már írták ha megdagad az ujjad akkor fájni fog. Valamint terhesség alatt és szülés után is hajlamos az ember érdekes változásokon átmenni testileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!