Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ultimátum lenne a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultimátum lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Több mint 6 éve vagyunk együtt és nem volt még eljegyzés (de nem is teljesen az eljegyzés a lényeg). Ugyanott vagyunk, mint a kapcsolatunk elején. Elegem van abból, hogy nem képes döntéseket hozni és minden megfelel úgy, ahogy van. Egy helyben toporgunk és nem mozdulunk semerre. Nem értem mire vár ennyi idő elteltével is. Elég elkeserítő szerintem. Nem tudom ... biztos járt, vagy jár valaki hasonló helyzetben ...

Persze a félreértések elkerülése érdekében nem azt várom, hogy bárki a megoldást írja le erre a helyzetre, mert ha valaki nem érzett ilyet akkor lehet azt hiszi, hogy hülye vagyok. Csak vélemények érdekelnek, különösebben akkor, ha nem helyes amit érzek.

Ultimátumról csak annyit, hogy nem hiszem, hogy annyira jó ötlet lenne, mert akkor erőltetetté válna az egész, de talán nem kellene egymás idejét rabolni. Tehát nézőpont kérdése.

Köszi a válaszokat előre is :)

2018. máj. 9. 13:35
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Milyen ismerős... Több mint 5 éve együtt, 24 vagyok, ő 33, lassan 5 éve együtt élünk de a füle botját sem mozgatja. Csak "majd", "majd ha végzel a sulival" (1 éve megtörtént), "majd ha dolgozni kezdesz, nem csak diákmunka (több, mint 1 éve megtörtént), "majd ha lesz félretett pénz" (ez is megvan...)

Lassan belenyugszom, hogy soha nem fog megkérni... :(

2018. máj. 9. 19:41
 32/40 A kérdező kommentje:
Üdv a naiv nők klubbjában ;)
2018. máj. 9. 20:58
 33/40 anonim ***** válasza:
Szomorú...
2018. máj. 10. 02:11
 34/40 anonim ***** válasza:
De ha ilyen rossz akapcsolatotok, miért akarsz egy szinttel feljebb lépni?
2018. máj. 10. 09:29
 35/40 A kérdező kommentje:
Azért mert szeretem, és várok arra, hogy megváltozik. Azt hiszem ez az oka.
2018. máj. 10. 23:02
 36/40 anonim ***** válasza:

Több, mint hat! év nem volt elég, hogy rájöjj, ez az ember mindig ilyen teszetosza, langyos fosban ücsörgő fazon marad?

NEM fog megváltozni, ezt ne is várd...

2018. máj. 11. 14:27
 37/40 anonim ***** válasza:
68%

Nem értem. A 20-as éveitek elején aláfekszetek (a hozzátok képest) vén farkaknak, akik pár évig használnak, de elvenni nem akarnak. Miért tennék? Azt látják, hogy megvan a fiatal pipi, és ha már túl idős lesz, szerez egy újabb, frissebb húst magának.

Elmondom neked, hogy várja melletted az igazit. Arra kellesz, hogy ne legyen egyedül, főzzön, mosson rá valaki, takarítsa a lakást, és legfőképp ingyen, fix puncit biztosítson számára. Mivel egy bejárónőnek és egy prostituáltnak ezekért a szolgáltatásokért fizetnie kéne, inkább együtt van veled, hiszen te ingyen is megteszed neki. Azaz nem teljesen ingyen: párszor el kell húznia előtted a mézes madzagot, ígérgetni, hogy majd lesz változás, szerelmet vallani/kamuzni, néha ezt azt ajándékozni.

Amint jön az igazi, vele nem fog több mint 6 évig csak együtt élni. Kb. 2 év után megkéri a kezét, 3 év múlva esküvő, és a gyerekáldásra se kell sokáig várni.

Amíg meg nem találja ezt a személyt, te is jó leszel neki. Most mondd, hogy nem egy tök jó üzlet, a hülyének is megéri.

Az a szomorú, hogy te ennyire tartod magad. Szeretsz egy olyan embert, aki több mint 6 év alatt csak ígérget, átlátszó kifogásai vannak, és akivel semerre nem tart a kapcsolat. "Járni" 12 évesen is lehet a másikkal. Ahogy írod, csak rabolja az idődet, de te is hibás vagy ám. Ne ultimátumba gondolkozz, hanem tessék kilépni a langyos vízből, és megadni magadnak a lehetőséget, hogy megtaláld azt a férfit, akinek te vagy az igazi, és akivel közösek a céljaitok.

2018. máj. 11. 14:52
 38/40 A kérdező kommentje:
Kár, hogy ez kellett hozzá, hogy felébredjek.
2018. máj. 11. 17:39
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Az ultimátumnak semmi értelme. Ez a pasi nem akar feleségül venni, csak jól elvan veled, neki megfelel, hogy van egy csaja akit lehet dugni, de nem vágyik arra, hogy elköteleződjön melletted, nem veled tervezi a jövőjét. Ha így lenne, már rég elvett volna, de legalábbis megkért volna.

Ha más jellegű kapcsolatra vágysz, igazi elköteleződésre, hogy törvényesen is hozzátartozói legyetek egymásnak a szerelmeddel, akkor szerintem rosszul választottál párt, mert ez a pasi erre nem alkalmas. Nem illetek össze, mások a vágyaitok.

A döntés természetesen a tiéd, hogy vársz további éveket a semmire, és közben elmegy a fiatalságod, vagy lépsz, és keresel egy olyan férfit akivel jobban passzoltok egymáshoz, aki valóban veled tervez, és nem fél felelősséget vállalni a kapcsolatért, azért a nőért akit szeret.

2018. máj. 11. 20:33
 40/40 anonim ***** válasza:
De miért kell ezt csinálni a férfiaknak? Abban a kapcsolatban, ahol meg amúgy minden rendben, ott még nagyobb a pofára esés. Én is most megyek át a megrázkódtatásokon. Igaz, határozott ígéret van, hogy most már szeretné és meg is fogja tenni. De... :'(
2018. máj. 20. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!