Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultimátum lenne a megoldás?
Több mint 6 éve vagyunk együtt és nem volt még eljegyzés (de nem is teljesen az eljegyzés a lényeg). Ugyanott vagyunk, mint a kapcsolatunk elején. Elegem van abból, hogy nem képes döntéseket hozni és minden megfelel úgy, ahogy van. Egy helyben toporgunk és nem mozdulunk semerre. Nem értem mire vár ennyi idő elteltével is. Elég elkeserítő szerintem. Nem tudom ... biztos járt, vagy jár valaki hasonló helyzetben ...
Persze a félreértések elkerülése érdekében nem azt várom, hogy bárki a megoldást írja le erre a helyzetre, mert ha valaki nem érzett ilyet akkor lehet azt hiszi, hogy hülye vagyok. Csak vélemények érdekelnek, különösebben akkor, ha nem helyes amit érzek.
Ultimátumról csak annyit, hogy nem hiszem, hogy annyira jó ötlet lenne, mert akkor erőltetetté válna az egész, de talán nem kellene egymás idejét rabolni. Tehát nézőpont kérdése.
Köszi a válaszokat előre is :)
akkor meg leülsz vele és megbeszéled.
mi a kérdés?
mi ismerjük? mi tudjuk mit akar?
a kommunikáció manapság luxus
Nem baj kérdező, hiába tanulsz, ha képtelen vagy értelmezni és felfogni a leírtakat.
A 9. kommentemre még mindig nem reagáltál semmit. Hiába keresed a kifogásokat, hiába támadod a másikat, addig míg nem élsz együtt valakivel, addig nem lesz komoly egy kapcsolat.
Ui.. már az 1. kommentemben is kérdeztem, hogy kommunikáció?
De minden fölött elsiklasz!
30 éves, 6 éve együtt vagytok, két éve együttéltek.
Szerintem téged az zavar, hogy töketlen. Akkor is az lesz, ha megkér. Utána is lesz ami idegesíteni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!