Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne érezzem magam nyomorultul emiatt?
Semmit. Mondanám, hogy keress mást, de úgysem fogsz.
Törődj bele, neked ezt dobta a gép.
A távlati tervek csak kifogások. Nem olyan biztos a pasid a dolgában mint azt hangoztatja mert a konkrét lépést halasztgatja. Pont erre jók a távlati tervek. Mert az nem most van, most nem kell nősülni, elkötelezni magát, az majd csak lesz. Így meg el lehet lenni kényelemben minél tovább annál jobb.
Ha valaki tényleg komolyan egy bizonyos személlyel képzeli el a közös jövőt akkor nem mindegy neki hogy mikor veszi el? Főleg ha a másiknak ez ennyire fontos. Összeházasodva is lehet tervezni, házat venni stb.
Vagyis ebben a dologban ő nem biztos.
Sok több éves párkapcsolatot ismerek, ahol a férfi elmondása szerint szereti a barátnőjét, látom ahogy felvágja neki az almát, együtt takarítják ki a wc-t, vagy mennek bevásárolni. A nő (egyébként 26-35közötti csinos, relative jó állása van) minden hónapban reménykedik az eljegyzésben. De a párja az mondja nem fogja elvenni. (nekem mondta) És miért? Mert úgy érzi, nem ő az igazi, kényelmes a kapcsolat, meg jó, de nem az igazi. És sose fogja elvenni a nőt, akivel együtt van... És meg sem mondja neki gyávaságból.. Megvárja míg jön a megfelelő. Na ez az aljasság tetőfoka.
Az én sztorim: 5 éves kapcsolat, egyetem közepén kezdődött, együtt terveztük a jövőt, távlati terv sok volt, csak valahogy az eljegyzés nem akart jönni. Akkor kaptam a fejemhez, mikor egy lagziban voltunk, és a vőlegény a következőt mondta: Remélem jövőre a tiétekre megyünk. A válasza az volt rá h az legalább 10-15 év. Pár hónap után elváltak útjaink.
Kommunikáljatok.
Neked mi a fontos? A gyűrű vagy a kapcsolat?
Volt ilyen exem, 5 év után, egy év együtt élés után pedzegette, hogy nem akarunk mégis külön élni, hogy javítsuk a kapcsolatot?
Mondtam, hogy de, szedd a cuccod, jó ötlet. Persze miután elment, zárcsere és többet nem hallott rólam.
Te is benézted, én is benéztem, van ilyen. Van egy csomó gyáva sz.r alak, akinek ez a hígfos kapcsolat jó és kielégítő, isten tudja miért, de az már a te hibád, ha behunyod a szemed és nem vagy hajlandó tudomásul venni a tényeket.
Azért nem jàr neked mert hagyod, hogy hitegessen , hisz ennek ellenére vele vagy. Ennyire sem becsülöd sajàt magad??? Hogy inkàbb egy nem őszinte , szàmodra nem jó, nem teljesen boldog kapcsolatban élsz csak legyen valakid? Ne legyél màr igénytelen. Ha veled tervezné leélni az életét, vàgyat is érezne arra, hogy ne csak a csaja legyél. De nyilvàn jobb a biztos test amibe üríthet, amíg vàrja az igazit, mint a magàny és az, hogy mindig egy zsepibe lövöldözzön önkielégítés utàn.
Ami engem illet, Sosem vàrnék éveket egy pasira sem , és soha nem elégednék meg hosszabb tàvon egy pasim- csajom típusú kapcsolattal. Összedobjuk e szennyest de felelősséget nem akar vàllalni a kapcsolatért? Kizàrt!. Ha fél- 1 év nem elég, arra, hogy eldöntse én kellek egy életre, akkor nem én kellek és viszlàt, nem egymàst keressük. Èn a hatàrozattabb pasikat kedvelem, nem vonzanak a döntésképtelen tutyimutyi alakok, ahogy azok sem akik időtöltésképp megtartjàk a nőt, de persze eszükben sincs komolyabban venni, csak így vàrjàk az igazit. Ha ppedig mégsem jön, esetleg nincs ló jó a szamàr is alapon 4-6-10 év utàn kegyeskednek elvenni a baràtnőiket mert mégsem kaptak jobbat. Az ilyen férfiakat, helyzeteket én tudatosan kerültem.
Sosem pocsékolnék éveket egy jövőtlen kapcsolatra. Nem egy baràtnőm jàrt így....30+ évesen azóta is egyedül vannak, nem talàlnak normàlis pasit. Azok ilyen korukra màr mind hàzasok, komoly kapcsolatban vannak, jegyesek. Kicsi az esély kivételekre.
A férjemmel màr az elején tudtuk, hogy összetartozunk. Alig 1 hónap utàn megkért anno. 8 éve vagyunk együtt, 1,5 év utàn hàzasodtunk. Szàmomra egy férfi ha igazàn szeret és biztos a kapcsolatban és a sajàt érzéseiben, akkor megteszi ezt a lépést (amihez nem kellenek évek,) mert minden lehetséges módon a kedveséhez akar tartozni.:)
Persze, hogy nem találtam jobbat, mivel tökéletes. Hadd ne legyen már probléma, hogy akkor házasodtam, amikor jónak láttam. Érdekes, neki is megfelelt. Az se legyen már baj, hogy leírtam a sztorimat, ami nem vág egybe a kis fantáziavilágoddal, és a kommentek 90%-val ellentétben pozitív kicsengésű.
Sokan írogatnak ide rosszindulatú dolgokat. Úgy megnézném ezeknek az okosoknak a házasságát, rögtön kiderülne, hogy a megmondóemberek felének romokban van a magánélete, maga is boldogtalanul él, de az észt azt nagyon tudja osztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!