Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csináljak, hogy ne érezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne érezzem magam nyomorultul emiatt?

Figyelt kérdés
Engem már évek óta csak hiteget a barátom az eljegyzéssel, és a szívem beleszakad amikor látom, hogy másokat pár hónap együttélés után megkérnek... Nyilván azért, mert érzik, hogy ő az igazi. Nekem ez miért nem jár? :( Olyan könnyű azoknak, akiket hivatalosan is felvállalnak, nem csak mint barát-barátnő élnek éveken át.
2018. ápr. 26. 14:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk szakíts vele és jöjj össze olyan emberrel, aki hajlandó elvenni?
2018. ápr. 26. 14:46
 2/25 A kérdező kommentje:
Alapból jól érzem magam általában a kapcsolatban... Emiatt rúgjam fel az egészet? De olyan megalázó, mintha még erre sem lennék jó. Amikor neki beszélek erről, hogy vajon mit tudhat ez is 3 hónap együttélés után, hogy megkérték, amit én 5 év után se csak hallgat nagyokat...
2018. ápr. 26. 14:48
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Alapból ő is jól érzi magát a kapcsolatban ez ugye nyilvánvaló. "Punci van, a kapcsolat jó ezek szerint, tovább lépni nem kell stb. Csak épp nem szándékozik magát lekötni. És mivel "nagyokat hallgat" ezt a jövőre is így látja. Ezek tudatában rajtad a döntés.
2018. ápr. 26. 14:55
 4/25 A kérdező kommentje:
Annyira elszomorít, hogy ennyire sem méltat. :( Közben közös házvásárláson jár az esze, szóval elvileg velem tervez, de akkor miért nem képes elvenni, ha tudja, hogy nekem ez fontos? Meg régen elvileg neki is az volt...
2018. ápr. 26. 14:56
 5/25 anonim ***** válasza:
38%

Talán az a baj, hogy úgy érzi, erőlteted. Vagy ha házvásárláson gondolkodik, akkor lehet, hogy erre szánja az anyagi keretét, nem jutna gyűrűre meg esküvőre.

Vele kellene komolyan megbeszélned, nyugodtan, hogy hogyan képzeli el a jövőt. Közös jövőt akar-e? Szeret-e még? Akar-e a jövőben például gyereket? Ha igen, tőled? Tiszta vizet kellene önteni a pohárba.

2018. ápr. 26. 15:08
 6/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem ertem, hogy minek alazod magadat. Kozos hazat meg ritka nagy ostobasag lenne vele venni igy.
2018. ápr. 26. 15:08
 7/25 A kérdező kommentje:

Távlati tervek, most az én lakásomban lakunk.

Közösen gyűjtünk, vállalt másodállást is, hogy a hobbijára legyen külön pénze... De erre valahogy sok éve nem telik 30-40-50 ezer forint. Esküvőben se gondolkoznék nagyban, csak a legközelebbi hozzátartozók mindenfele rongyrázás nélkül, úgyhogy még ez se lehetne a kifogás. Élettársi kapcsolatba belemenne, de már a pofámról sül a bőr, amikor postára megyek a leveléért és oda kell írnom a viszonyhoz, hogy "élettárs"...

Már próbáltam vele erről beszélni, de nagyon hamar elkezd átmenni vagdalkozóba, így nem is értem, mit akar...

2018. ápr. 26. 15:14
 8/25 anonim ***** válasza:
77%
Kérdésedben a válasz. "Nyilván azért, mert érzik, hogy ő az igazi."
2018. ápr. 26. 15:19
 9/25 anonim ***** válasza:
90%

Rengeteg hasonlo helyzetben levo lany van mint te, es 99%-ban mind ugyanarra a sorsra jutnak. 7-10 evig jatszak a feleseget, az evek alatt ilyen komolynak tuno tavlati tervekkel be van fogva a szajuk, de ha valodi, felelosseget jelento tervekrol lenne szo, akkor a hapsikajuk megnemul vagy tamadasba lendul mondvan "veled tervezek hazat venni 5 ev mulva neked semmi nem eleg!" Es tarsai. Ja... kozben eltelik a fiatalsagod egy olyan viszonyban ami neked kenyelmetlen, nem okoz igazi boldogsagot. Pasikanak kozben van feszek, ingyen punci, kaja, babusgatas, meg minden ami kell. Aztan hoppa... valami tortenik, hapi olyan gyorsan lep le a Nagy Kozos Terv hazbol, hogy beleszedulsz, es mire kettot pislogsz mar uj barinonek kezen gyuru, pociban baba, es viseli is a feher ruhat, hiszen hirtelen annyira fontos lett pasikanak is a hazassag. Te meg mar akkoriban kozeledve a harminchoz csak lesel mint hal a szatyorban.

Ezt szeretned?

2018. ápr. 26. 15:26
 10/25 anonim ***** válasza:
43%
Én 6 év után kértem meg a barátnőm kezét, mert úgy gondolom, hogy nem az együtt leélt évek szerint kell házasodni, hanem akkor, amikor családot akarsz alapítani. Az anyósom nehezményezte ezt, de cseppet sem érdekelt. Ha a feleségem akkoriban feltette volna ugyanezt a kérdést itt, ugyanezeket a cinikus válaszokat kapta volna, "csak a puncid kell neki, meg a meleg vacsi" stb... miközben ma boldog családanya két gyerekkel.
2018. ápr. 26. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!