Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne érezzem magam nyomorultul emiatt?
Talán az a baj, hogy úgy érzi, erőlteted. Vagy ha házvásárláson gondolkodik, akkor lehet, hogy erre szánja az anyagi keretét, nem jutna gyűrűre meg esküvőre.
Vele kellene komolyan megbeszélned, nyugodtan, hogy hogyan képzeli el a jövőt. Közös jövőt akar-e? Szeret-e még? Akar-e a jövőben például gyereket? Ha igen, tőled? Tiszta vizet kellene önteni a pohárba.
Távlati tervek, most az én lakásomban lakunk.
Közösen gyűjtünk, vállalt másodállást is, hogy a hobbijára legyen külön pénze... De erre valahogy sok éve nem telik 30-40-50 ezer forint. Esküvőben se gondolkoznék nagyban, csak a legközelebbi hozzátartozók mindenfele rongyrázás nélkül, úgyhogy még ez se lehetne a kifogás. Élettársi kapcsolatba belemenne, de már a pofámról sül a bőr, amikor postára megyek a leveléért és oda kell írnom a viszonyhoz, hogy "élettárs"...
Már próbáltam vele erről beszélni, de nagyon hamar elkezd átmenni vagdalkozóba, így nem is értem, mit akar...
Rengeteg hasonlo helyzetben levo lany van mint te, es 99%-ban mind ugyanarra a sorsra jutnak. 7-10 evig jatszak a feleseget, az evek alatt ilyen komolynak tuno tavlati tervekkel be van fogva a szajuk, de ha valodi, felelosseget jelento tervekrol lenne szo, akkor a hapsikajuk megnemul vagy tamadasba lendul mondvan "veled tervezek hazat venni 5 ev mulva neked semmi nem eleg!" Es tarsai. Ja... kozben eltelik a fiatalsagod egy olyan viszonyban ami neked kenyelmetlen, nem okoz igazi boldogsagot. Pasikanak kozben van feszek, ingyen punci, kaja, babusgatas, meg minden ami kell. Aztan hoppa... valami tortenik, hapi olyan gyorsan lep le a Nagy Kozos Terv hazbol, hogy beleszedulsz, es mire kettot pislogsz mar uj barinonek kezen gyuru, pociban baba, es viseli is a feher ruhat, hiszen hirtelen annyira fontos lett pasikanak is a hazassag. Te meg mar akkoriban kozeledve a harminchoz csak lesel mint hal a szatyorban.
Ezt szeretned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!