Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kierőszakolt házasság lenne ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kierőszakolt házasság lenne ez?

Figyelt kérdés

Szóval 4 éve együtt vagyunk, én már két éve szeretnék eljegyzést.

Tudni kell, hogy párommal két éve szakítottunk, mert ő nem tudta, akar-e gyereket, meg házasságot.

Én pedig akartam.

Aztán újra összejöttünk, és már teljesen másképp állt hozzá a gyerek dologhoz, sőt, akarta is. Már várjuk a kisbabát.

A házassággal már úgy van, eddig ellenezte, de mostmár kezd ezzel is megbarátkozni. Tudja, hogy nagyon szeretném, ha házasságba születne a gyerekünk.

De félek, hogy nem kierőszakolni akarom ezt nála... El szeretném érni, hogy ő is vágyjon rá, mint a babára. Pl. azt sem hittem volna, hogy így fogja várni a babát, meg hogy egyáltalán valaha is akarni fogja...

Házassággal ugyanez van.

Inkább így bizonytalan magában, fél a dolgoktól, de ha sokat beszélünk róla, akkor átgondolja, és rájön, hogy nem akarok rosszat tőle.

2018. ápr. 23. 10:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%
És ilyen emberek vállalnak gyereket. :D
2018. ápr. 23. 10:31
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

hááát, ez olyan kétesélyes.

nem akarlak elkeseríteni, de egyáltalán nem vagyok abban biztos, h. könnyű lesz neked az élet,ha a gyerek megszületik.

ez nem egy stabil ember, olyan, mint egy labilos valaki, aki egyszer így, egyszer úgy.

hogy milyen a szülőség, azt csak akkor fogjátok megtudni, ha meglesz a gyerek, és nem bizti, h. a párod jól fogja venni az akadályokat.

szerintem inkább téged akart visszakapni, és ezért ment bele a dolgokba, nem azért mert vágyik rá.

te pedig kicsit visszaéltél a helyzettel, és igen, mondhatjuk, h. kizsigerelted finoman belőle a gyereket és a házasságot is.

nem szabad így belemenni ebbe, ha nem látod a másikon, h. őszintén vágyik rá.

majd ha elhagy egy olyan csajért, aki szabad, ne csodálkozz.

ez az egész inkább a te vágyaidról szól, te akarsz lagzit, gyereket, ha ezek nem egyeznek, szét kell menni, nem szabad erőltetni.

2018. ápr. 23. 10:35
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
"El szeretném érni, hogy ő is vágyjon rá, mint a babára."- Tehát akkor mégis szeretnéd ráerőszakolni a véleményedet :D. Nem lesz ennek jó vége.
2018. ápr. 23. 10:37
 4/30 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy kierőszakolt, szakítasz vele büntiből mert ő nem akarja, aztán mégis belemegy, hogy visszakapjon téged. Ilyen egyszerű ez.
2018. ápr. 23. 10:48
 5/30 anonim ***** válasza:
24%
Úgy látom, ő ilyen későn érő, kissé bizonytalan típusú ember...ha ügyes vagy, a házasság is összejön.
2018. ápr. 23. 11:00
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem csodálom, hogy nem akarja. Én dobbantottam volna már, ha így erőszakolják rám. Egy dolog ha az ember magától akarja és egy dolog, ha érzelmi nyomást helyeznek rád. Ne legyenek illúzióid, ha nem magától kér meg, igenis te erőszakoltad ki. Ennyi erővel a kezét is megkérhetnéd egy gyűrűvel...

Ki tudja? Talán a gyerek is épp ilyen nála... belement, hogy megtartson téged.

2018. ápr. 23. 11:04
 7/30 anonim ***** válasza:
67%

nem akarok jóslatokba bocsátkozni, de hogy ti nem együtt fogtok megöregedni, az szinte biztos.

de szerintem téged ez a része nem érdekel, tikktakkolt az órád, csak az számított, h. bekapd a legyet, meglegyen a gyerek, bármi áron.

jól mondják, h. egy nő 2 mindenre képes, ha nem akar, vagy ha akar gyereket.

2018. ápr. 23. 11:08
 8/30 anonim ***** válasza:
69%
Csak annyira lenne kierőszakolt a házasság, mint a gyerek. Ha a pasi veled akar lenni, vállalnia kell a gyereket és a házasságot is. Tulajdonképpen hogy zajlott ez az újra egymásra találás? Felhívott, hogy "bocsika, mégiscsak akarok tőled gyereket", vagy mi a szösz?
2018. ápr. 23. 11:32
 9/30 Noren1989 ***** válasza:
50%

#4essel értek egyet, teljes mértékben. Egyszerűen megzsaroltad érzelmileg.

A gyerek meg...becsúszott?

2018. ápr. 23. 11:34
 10/30 A kérdező kommentje:

NA jó, igazából felesleges volt ide írnom, hiszen kívülről nyilván csak ez látszik... És nem ismernek minket az emberek akik ide írnak...

Bizonytalan, és későn érő, így van. Szeret és velem szeretné leélni az életét. Ez biztos.

És nem csak becsúszott a gyerek, hanem közös döntés volt.

2018. ápr. 23. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!