Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-21 év körüli lányok! Ti hogyan viszonyulnatok az eljegyzeshez, az alábbi esetben?
Én is 19 voltam amikor először kérte meg a párom a kezem. Igent mondtam.
Lehet hosszú jegyesség is. Míg kialakul minden.
Együtt éltek már? Házasságot inkább 2-3 év együtt élés után érdemes fontolgatni. Az, hogy te vagy neki az első nem lényeg. Vagy talán vissza fogadnád ha elhagyna, egy kis kalandozás után?
Van aki 20 évesen azt mondaná,hogy kösz nem, fiatal vagyok még ehhez.
De van aki meg kibújna a bőréből,úgy örülne.
Én 22 vagyok.Régóta vagyunk együtt, igent mondanék természetesen. De nem bánom, ha még vár 1-2 évet,amíg rendeződik az anyagi helyzetünk és végzek az iskolával.
Azt csak ő tudhatja.
Ismerős hozzáment az első szerelméhez, már 10 éve lassan, és egy éves a babájuk.
Másik ismerős jegyben járt 27-29-ig, aztán megtalálta "élete párját" és elhagyta a vőlegényét.
Mi nagyjából ugyanebben a helyzetben vagyunk, csak a párom fiatalabb, mint te. Én nem tiszta szívemből mondanék igen, egyszerűen túl fiatalnak érzem magamat/magunkat ehhez (mind a ketten tanulunk, és a szüleink támogatnak még anyagilag). Nem arról van szó, hogy "ki szeretném élni magam", csak feleslegesnek érzem egyelőre. Igaz, ha az esküvő reális lenne 2 év múlva, lehet másképp látnám.
Egy barátnőm, aki szintén ilyen helyzetben van (még a korkülönbség is ennyi), már a ballagása óta ezt várta, annak ellenére, hogy ők például nem laknak együtt, de még csak a szándék sem nagyon merült fel.
Egy szó mint száz, ez teljes mértékben emberfüggő, te ismered őt, a kapcsolatotokat, a helyzeteteket, te érzed, hogy eljött-e már (szerinte is) az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!