Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként meg kell érni az eljegyzéshez? (többi lent)
Vannak-e elvárásaitok egy nővel szemben ahhoz, hogy elvegyétek feleségül, és ha igen, mik azok? Milyen tulajdonságokkal, készségekkel rendelkezzen egy nő ahhoz, hogy eljegyezzétek?
Férfiak válaszát várom!
A legfontosabb, hogy szeressétek egymást.
Ha jól kijöttök és stabil a kapcsolat, akkor személy szerint:
- háztartás vezetését el tudja végezni (term. besegítek, ha úgy alakul)
- tudjon legalább egy pirítóst készíteni (én a páromat meg kellett tanítsam kenyeret vajazni, mert rettenetesen suta volt benne. Hozzátenném, hogy pár hónapra rá már konyhatündér lett és olyan kajákat készített,hogy kapásból felszedtem több kilót:D).
- Legyen jó az ágyban (Ha a partner szar az ágyban, akkor frusztráció lesz a vége, ami nem jó)
- legyen saját kis élete, hobbija is, ne mindig rajtam lógjon.
- tűrje a szürke hétköznapokat is (ne nyaggasson azzal, h uncsik a napok, tegyek minden percben a kedvére olyan dologgal, amiről ő se tudja mi legyen)
Amúgy meg józan paraszti ésszel ismerni kell a másik vágyait, igényeit és ezt kölcsönösen kiszolgálni.
Egy párkapcsolat kompromisszumokból áll.
Hogy alpári legyek: Ha az egyik fingik, a másik beszívja.
Hozzátenném, h a pasik finganak és büdöset kuláznak. Erre hamar rájön a nő egy összeköltözés után.
Ez nem egy olyan dolog a kezedbe adunk egy listát, hogyha ezeket a pontokat teljesítetted, akkor valaki eljegyez. Ez nem egy munkahelyi előléptetés.
Részemről a másik fele egyetlen elvárás van: velem képzelje el az életét és ennek megfelelően is legyen benne a kapcsolatban. A másik elvárásom magára a kapcsolatra vonatkozik: működjön és mindketten legyünk boldogak benne. A harmadik elvárás már nagyjából adja is magát: én is vele képzeljem el az életemet, csak vele, és ezt ki tudjam mutatni a kapcsolatban (az hogy viszonzásra találjon, az előző két pontban benne volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!