Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok egy ilyen eljegyzéshez?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem borzalmas, ha ilyen rongyrázós az eljegyzés, milyen lesz az esküvő? Mondjuk szerintem megrendezett a dolog, nem hinném, hogy ez egy igazi eljegyzés.

2015. júl. 6. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok egy romantikus alkat, de ha a férfi megteheti, akkor tetszene. Nyilván, ha a megélhetés alapvető gond lenne, akkor ne költsön ilyen felesleges dolgokra, de egyébként nagyon szép gesztus. Lehet kicsit nyálas, ez persze nem mindenkinek jön be, de a limón kívül semmibe nem tudok belekötni.

Elküldte manikűrre, pedikűrre, és ruhát venni, aztán elvitte a helyre, ahol először találkoztak. Mi ebben a giccses?

2015. júl. 6. 15:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar benne, hogy 12 éves kora óta erre gyűjt, tehát nem arról van szó, hogy zsebből kifizette.
2015. júl. 6. 17:23
 3/6 curáku ***** válasza:
És mi van ha az esküvőjük rongyrázós lenne? És mi van ha 12 éves kora óta gyűjt erre? Neki(k) ez fontos volt, és így volt jó, ahogy volt. Valószínű.
2015. júl. 6. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, hogy az eljegyzés mennyibe kerül, de gyűlölném, ha közönség előtt kérnének meg!
2015. júl. 6. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon kedves tőle, hogy ennyi mindenre gondolt. A közönség, meg hogy filmeznek, engem is zavart volna, de a szándék a lényeg. Ha a mindennapokban is ilyen, és nem csak kifelé mutatja, hanem tényleg azt nézi, hogy a csajnak mi tetszene, akkor szerintem ez egy aranyos, bár kicsit túl rákészülős ötlet:)

Én az egyszerűbb dolgokat szeretem, de őszintén szólva, ha a férfi, akit szeretek el akar venni feleségül, akkor nekem a hogyan kevésbé lényeges. Én örültem nagyon, hogy a férjemmel kettesben voltunk, amikor megkért, és nem közvetítette a tv:) Viszont szeretem nézegetni az ilyen történeteket is, mint ez:)

2015. júl. 7. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Abszolút egyetértek a négyessel, a lánykérés két emberre tartozik.
2015. júl. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!