Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok egy ilyen eljegyzéshez?
Szerintem borzalmas, ha ilyen rongyrázós az eljegyzés, milyen lesz az esküvő? Mondjuk szerintem megrendezett a dolog, nem hinném, hogy ez egy igazi eljegyzés.
Bár nem vagyok egy romantikus alkat, de ha a férfi megteheti, akkor tetszene. Nyilván, ha a megélhetés alapvető gond lenne, akkor ne költsön ilyen felesleges dolgokra, de egyébként nagyon szép gesztus. Lehet kicsit nyálas, ez persze nem mindenkinek jön be, de a limón kívül semmibe nem tudok belekötni.
Elküldte manikűrre, pedikűrre, és ruhát venni, aztán elvitte a helyre, ahol először találkoztak. Mi ebben a giccses?
Szerintem nagyon kedves tőle, hogy ennyi mindenre gondolt. A közönség, meg hogy filmeznek, engem is zavart volna, de a szándék a lényeg. Ha a mindennapokban is ilyen, és nem csak kifelé mutatja, hanem tényleg azt nézi, hogy a csajnak mi tetszene, akkor szerintem ez egy aranyos, bár kicsit túl rákészülős ötlet:)
Én az egyszerűbb dolgokat szeretem, de őszintén szólva, ha a férfi, akit szeretek el akar venni feleségül, akkor nekem a hogyan kevésbé lényeges. Én örültem nagyon, hogy a férjemmel kettesben voltunk, amikor megkért, és nem közvetítette a tv:) Viszont szeretem nézegetni az ilyen történeteket is, mint ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!