Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Engedély az eljegyzéshez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedély az eljegyzéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én jövőre azaz 2015 nyarára tervezem eljegyezni a páromat és szeretném kérdezni mikor lenne érdemes szólni a szüleinek vagyis az apukától "engedélyt" kérni??? Szerintem szép szokás és én meg is akarom csinálni :)

2014. júl. 28. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem kb.tavasszal jelezheted a szándékodat.
2014. júl. 28. 00:21
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Mit kiabálsz?
2014. júl. 28. 01:29
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Miután igent mondott a lány, akkor elkérni a szüleitől is
2014. júl. 28. 07:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szép szokás és én is úgy gondoltam, hogy apukám örülne neki, ha neki is szólnánk, de ő meg közölte, hogy nem érti, mi ez a felhajtás, ő sosem kért engedélyt senki szüleitől, ezt nekünk kell tudnunk. Ráadásul nálunk is először apámat kérdezte meg párom, amiről én sajnos tudomást szereztem, így egy kicsit olyan volt, mintha valami teve lennék, amiről a férfiak alkudoznak. Szóval szerintem előbb kérd meg a párod kezét és csak utána szóljatok apukának, bármennyire is nem így volt a szokás régen.
2014. júl. 28. 09:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Először a lányt kérdezd meg, utána a szüleit párod jelenlétében. De ez csak amolyan "szokás", nincs jelentősége, inkább csak bejelentés, hogy így döntöttetek.
2014. júl. 28. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!