Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok ötleteket eljegyzéshez?
Néz juotube videókat:
Eldöntöttük, hogy össze akarunk házasodni. Közöltük a szüleinkkel, majd a párom megkérte a kezemet a szüleimtől.
Ekkor megbeszéltük az eljegyzés időpontját. A szüleim meghívták az ebédre a párom szüleit, és mindkettőnk felkért násznagyait.
A párom anyukája hozott egy kristályvázát, benne fehér rózsákkal. A párom pedig egy vörösrózsa csokrot.
A leves után a párom megköszönte a szüleimnek, hogy felneveltek, hogy hozzáadnak, és megígérte, hogy jó férjem lesz. Ezután felhúztuk egymás ujjára a karikagyűrűket. Kaptam mellé egy kísérő gyűrűt, és pedig egy pecsétgyűrűt adtam neki.
Majd közösen megbeszéltük az esküvő idejét is.
A lakodalom részleteit már a szülők, és násznagyok közösen intézték.
2#
"felkért násznagyait."
Az kicsoda és mi dolga az esküvőn. Bocsi nem ide tartozik, de eddig nem hallottam róla.
"Nekem tetszik, ez az igazi nem a nagy felhajtás ami csak a külsőségekről szólnak."
nem csak a nagy felhajtástól lesz különleges valami. csak ötletek kellenek. de látom, te elég szűk látókörű vagy.
valami frappáns körülmény megteremtése is különlegessé teszi nem kell milliókat költeni erre.a kft én vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!