Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik kor még fiatal az eljegyzéshez?
Szerintem csak akkor van értelme, ha esküvő követi 1 vagy max. 2 éven belül. Így a kérdés inkább az, hogy mikor nem korai a házasság. Szerintem a leány legyen kb. 20 éves, de ez érettség függő. A férfi legyen minimum 5 évvel idősebb.
Szerintem.
23N
Manapság mindenki mindenkinek a vőlegénye meg menyasszonya. Nem tudom, ki indította el ezeket a divateljegyzéseket, de elég idegesítő. A normál barát/barátnő titulus már nem elég?
Nem hiszem el, hogy 16 évesen bárkit is el kellene jegyezni, hacsak nem vagytok pl romák, ahol ez nem ritkaság, de ott utána jön is ám a lagzi! Kétlem, hogy a magyar kultúrában is olyan szuper ötlet lenne 16 évesen eljegyzést, 1 évvel később pedig házasságot ülni.
Ez biztos csak valami hóbort, hogy: óóó, mindenkinek van gyűrű az ujján, már ő is menyasszony, neki a múltkor kérték meg a kezét, nekem meg CSAK pasim van, én is akarok!! Nehogy már lemaradjak... Csordaszellem!
Ne nevetessétek ki magatokat. Akkor legyen eljegyzés, ha tényleg össze is házasodtok, és pláne fiatalon (tizes évek végén, húszas évek elején, közepén) nem árt, ha 2-3 évnyi együttjárás, esetleg együttélés után döntötök az eljegyzés mellett.
" A férfi legyen minimum 5 évvel idősebb.
Szerintem."- ez miért szabvány :-???
Szerintem kapcsolat függő és nem igaz, hogy 25 éves korig kéne várni. Van aki 40 évesen sem kész van akinél már rendben van 22-23-24 évesen. Érzelmi érettségtől függ az egész. Ja és persze nem árt ha van anyagi háttér...:)
Kedves utolsó!
Amint írtam: SZERINTEM!!!
Tehát ez az én véleményem.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!