Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ilyen gyűrű jó eljegyzéshez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen gyűrű jó eljegyzéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyéves évfordulónkon szeretném eljegyezni a páromat, de gondom akadt a gyűrűvel. Találtam egy nagyon szép, visszafogott gyűrűt,de piros kő van benne. Szerintetek nagy baj? Nagyon szeretném meglepni.

Köszi

2013. márc. 12. 13:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Ha szerinted a párodnak tetszene, szereti a piros színt, akkor igen. Nekem tetszene. :)
2013. márc. 12. 13:14
 2/22 anonim ***** válasza:
Jajj, bocsi, szóval nem, nem baj. :D
2013. márc. 12. 13:15
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
A piros a szerelem színe, persze hogy jó lesz. Remélhetőleg tetszeni is fog neki, bár Én a helyedben valahogyan kipuhatolnám. Én úgy csináltam a férjemmel, amikor órával akartam meglepni, hogy úgy szerveztem a sétát, hogy közben nézelődtünk, nem csak az órákat, hanem mindenféle kirakatot. Amikor az óráshoz értünk, rámutattam egyre, hogy milyen jól néz ki, erre Ő mondta, hogy az nem annyira tetszik neki, és mutatta, hogy melyik. Így mindjárt tudtam is, hogy melyik lesz az ajándék. Valahogy így próbáld meg kipuhatolni Te is szerintem.
2013. márc. 12. 13:15
 4/22 anonim ***** válasza:
14%
Piros kő nem annyira divatos eljegyzésnél fiatalok esetében. A szoliter fazonú gyűrűk gyémánttal, a kifejezetten eljegyzési gyűrűk. Ráadásul fehéraranyból készül, ha nem is az egész legalább a foglalat. Ha gyémántra nem telik, cirkóniával helyettesíthető.
2013. márc. 12. 13:16
 5/22 anonim ***** válasza:
38%

Attól függ, szereti-e a színes drágaköveket.

Nekem pl. minden vágyam egy zafír gyűrű, de rubinnak, smaragdnak is örülnék. Nagyon szeretem a színeket, a sötétkék a kedvencem.

Ha úgy gondolod, hogy a barátnődnek tetszene, akkor semmi akadálya. Ugyanúgy elfogadottak ezek is, mint a gyémántosak, sőt, ha az időtállóságát, keménységét vesszük figyelembe, akkor a cirkóniát 100x lekőrözik.

U.i.: Nem az én dolgom, de 1 év után szerintem hülyeség az eljegyzés, hova akartok még 2 év együttlét után házasodni?

2013. márc. 12. 13:17
 6/22 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó: nem törvényszerű rögtön egy éven belül összeházasodni. Mi is tovább voltunk jegyesek, és semmi bajunk nem lett belőle. :)
2013. márc. 12. 13:20
 7/22 anonim ***** válasza:
54%
Nőként: én nem szeretnék piros színű eljegyzési gyűrűt.
2013. márc. 12. 13:37
 8/22 anonim ***** válasza:
Én sötétzöld turmalinnal kaptam a gyűrűmet, nagyon örültem neki. A férjem tudta, hogy szeretem a zöldet, ezért választotta ezt. Ha Te tudod, hogy a barátnődnek tetszene a piros kő, akkor ne tartson vissza, mi a szokás: a lánykérő gyűrűnél kevés személyesebb ajándék létezik a világon. :)
2013. márc. 12. 13:40
 9/22 anonim ***** válasza:
23%

Ha ilyenen fennakadna, hogy jaj, piros a gyűrű, akkor én vissza is vonnám az ajánlatomat a helyedben. :)

Ha neked tetszik, vedd meg. Ha szeret téged, nem a nyüves gyűrű fogja érdekelni, hanem te.

2013. márc. 12. 13:43
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

9-es!

Hát hozzád se mennék! :)

Úgy kell gyűrűt venni, hogy neki tetsszen, NE csak neked!

Persze a legszerencsésebb, ha mindkettőtöknek tetszik.

2013. márc. 12. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!