Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ilyen gyűrű jó eljegyzéshez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen gyűrű jó eljegyzéshez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyéves évfordulónkon szeretném eljegyezni a páromat, de gondom akadt a gyűrűvel. Találtam egy nagyon szép, visszafogott gyűrűt,de piros kő van benne. Szerintetek nagy baj? Nagyon szeretném meglepni.

Köszi

2013. márc. 12. 13:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért szoktak nem színes köves gyűrűt választani, mert általában nem veszik le a nők a gyűrűjüket , a színes köves gyűrű pedig nem illik minden színű ruhához.

DE:

nem baj, a lényeg, hogy nektek tetszen:)

2013. márc. 12. 14:03
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
nekem személy szerint nem tetszene. Nekem az eljegyzési gyűrű nem színes köves, hanem cirkónia vagy gyémánt (nem az értéke miatt, nekem is cirkónia és imádom), vagy felőlem üveg is lehet. Nekem a színes kissé gyerekes. DE! Ha a párodnak tetszene, és szereti ezt a színt, akkor miért lenne baj? A szándék a fontos, én is igent mondtam volna piros kő ellenére is. Akkor vedd meg, ha a párodnak is tetszene.
2013. márc. 12. 16:14
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
A színes gyerekes, de a gyémántutánzat cirkónia, ami 1 év alatt megkopik az jó? Lol.
2013. márc. 12. 16:21
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

Igen, a cirkónia megkopik ez tény. De szerinted mi lehet a piros kő? Nem hiszem, hogy rubin. Jobb esetben szintetikus korund, de több mint valószínű, hogy ugyan olyan üveg és semmivel sem kopik kevésbé, mint a cirkónia.

Nagyon világos, szinte zafírt kellene fehér foglalatban, abból egy normálisabb méretű elég jó árban megvásárolható. És legalább kemény és természetes.

2013. márc. 12. 16:28
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
*Nagyon világos szinte fehér zafir..fehér arany foglalatban
2013. márc. 12. 16:29
 16/22 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne rubin?

Persze, van rá esély, hogy egy színes üvegkő, de ezt a leírásból nem tudjuk meg. Én alapvetően ellenzem ezeket a mesterségesen előállított köveket, drágakőből viszont mindegy, hogy színes-e vagy sem.

2013. márc. 12. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
nem mondtam, hogy gyémánt utánzat, te hívtad annak. Azt is mondtam, hogy NEKEM egy kicsit gyerekes, szerintem egy kicsit kiforgattad a szavaim. De mindegy is. írtam, ha a leendő arának tetszik, akkor miért ne?
2013. márc. 12. 16:37
 18/22 anonim ***** válasza:

"nem mondtam, hogy gyémánt utánzat, te hívtad annak"

Nem kell mondanod, ugyanis tény és való, hogy a cirkónia egy a gyémánt utánzására előállított, gyenge minőségű mesterséges kő.

2013. márc. 12. 16:45
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem igaz,hogy nem tudok úgy kérdést feltenni,hogy a válaszolók ne kezdenének el vitázni,ilyenkor persze a tényleges válaszadásról megfeledkeznek...
2013. márc. 12. 16:55
 20/22 anonim ***** válasza:

10-es: Mivel nem vagyok leszbikus, tiszta szerencse. :D Nőként nyilatkoztam.

Mi az, hogy tetsszen? Abban mi a pláne, ha beviszi párját az ékszerüzletbe, hogy na válassz? Ez romantikus?

Én egy olcsó bizsunak is örülnék, mert a szándék a fontos. De a leszavazásból ítélve sokaknak nem. Szomorú, én meg a ti pasijaitokat sajnálom. :)

2013. márc. 12. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!