Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok egy ilyen eljegyzéshez? (videó lent)
http://www.youtube.com/watch?v=nh0VfXjPVWQ
Nekem nagyon tetszik. Én is ilyet akarok! :D Barátomnak mutattam,persze nem mondtam,hogy ilyen legyen majd a miénk is,csak azt hogy milyen szép,meg stb. Erre rögtön rávágta,hogy nekünk biztos nem ilyen lesz,nálunk annyi lesz az egész,hogy megkapom a gyűrűt egy hétköznapi napon és kész. Elég szarul esett,mert nekem ez nagyon fontos. El is bizonytalanodtam,mert tudja,hogy ez nekem mennyire fontos,és ha tényleg csak szimplán odaadja a gyűrűt egyik nap,nem is tudom mit fogok mondani,mert ha tudja hogy az a szívem vágya,hogy szép eljegyzésünk legyen,és még erre sem képes értem,akkor nem biztos hogy Ő az Igazi?! Mit gondoltok erről? :(
20/L (3 éve járunk,persze odébb van még az eljegyzés,de akkor is rosszul esett)
Hát ez nagyon romantikus. :D
De amúgy én nem várom el a nagy felhajtást majd a nagy kérdés előtt. Egy vacsora, vagy egy séta közben is ugyanúgy megteszi. Nem a gesztus miatt megyek hozzá, ha igent mondok, hanem azért mert szeretem, és akkor mindegy hogy hogyan kér meg. :)
Jó, nyilván szanaszétösszevisszakeresztbehátraelőre esnék, ha egy ilyen leánykérés lenne, de nem fontos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!