Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randi után jöhet szóba az eljegyzés?
Tudom furán hangzik. Bevallom egy kicsit régimódi srác vagyok. Én nem szeretnék valakivel "csak úgy" együtt lenni.
Kb fél éve ismerjük egymást, és az utóbbi két hónapban kezdtünk komolyabban randizgatni. Heti 2-3 alkalommal szoktunk találkozni. Mikor jön el az az idő amikor nem túl korai megtenni egy ilyen lépést.
Már akár egy hét után is, nincs kikötés.
De mondd, nem akarod megismerni előtte, vagy valami?
22/N
Ha akarod az első randin is megkérheted de a legtöbb nő nemet fog mondani és kihátrál. Egy eljegyzés szerintem legkorábban 1-2 év együtt járás után oké azután hogy valamennyit azért együtt is éltetek. Az ilyen együtt vagyunk fél éve és megkérte a kezem dolgon mindig mosolygok.
Szerintem a lánykérést nemsokkal az esküvő kéne hogy kövesse annak hogy x évig jegyben járok semmi értelme. Kicsit olyan mintha előleget tennél le egy dologra hisz ezzel akarod bebiztosítani hogy a tied lesz.
Én ha az ismerkedés elején megkérnéd a kezem elutasítanám majd megszakítanám az ismerkedést mert ennek semmi értelme szerintem. De nem vagyunk egyformák.
Minimum 1-2 év kapcsolat, ezen belül legalább 1 év együttélés után.
Ha nekem ennél előbb kérték volna meg a kezem, biztos, hogy nemet mondtam volna
Legalább 1-1,5 év együttélés után :)
Randi? Jézusom értem én, hogy rózsaszín fos, de nem kéne hülyeségeket csinálni.
Nezd, en a ferjemmel mar 2 het utan osszekoltoztem, 3. Honapba mar a menyasszonya voltam. Azt hiszem mar a 2. Talalkozoson felhozta a temat hogy o hogy viszonyul ehez vallasi okokbol es neveltetes miatt. Viszont hazasodni egy ev utan hazasodtunk.
20 eves fejjel ugy voltam vele hogy 1x elunk ha nem mukodik max elvalunk :D de azota is egyutt vagyunk pedig mar evek teltek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!