Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hanyadik randi után jöhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randi után jöhet szóba az eljegyzés?

Figyelt kérdés

Tudom furán hangzik. Bevallom egy kicsit régimódi srác vagyok. Én nem szeretnék valakivel "csak úgy" együtt lenni.

Kb fél éve ismerjük egymást, és az utóbbi két hónapban kezdtünk komolyabban randizgatni. Heti 2-3 alkalommal szoktunk találkozni. Mikor jön el az az idő amikor nem túl korai megtenni egy ilyen lépést.

2018. jan. 13. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szóba jöhet elég hamar, mivel úgy (lenne) a helyes, hogy letisztázzátok előre, azonosak-e a jövőre nézve a terveitek. Így lenne fair, mert akkor nem jönne a sok boldogtalan, szomorú és átvert nő gyk-ra kérdezgetni, mikor veszi el őket a "párjuk".

Ha egyikőtök nem házasságpárti, hülyeség lenne erőltetni a dolgot. Viszont ilyen korán eljegyezni valakit nem szerencsés dolog. Persze, vannak kivételek, mint az egyik előttem válaszoló, de nem az ő esetük az általános. Ők inkább a ritka kivételek.

2018. jan. 13. 19:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt többen magára a tényleges eljegyzésre gondoltak, de én úgy értelmezem a kérdést, hogy mikor érdemes felhozni a témát, úgy gondolati szinten.

Én nem az eljegyzést hoznám fel, hanem a házasságot. Ezt nem árt a kapcsolat elején tisztázni, ha komolyan tervezitek, hogy kinek mik a tervei? Akar-e házasodni? Akar-e gyerekeket? Ha igen, akkor kb. mikor? Mert ha mindketten ragaszkodtok valamihez és ez nem egyezik, akkor ezekben a kérdésekben nem nagyon van kompromisszum... Én úgy hoznám fel, ha valami ilyen téma előjön, mondjuk más pár esküvője kapcsán vagy ilyesmi. Valahogy úgy, hogy "Én házasságpárti vagyok és gyerekeket is szeretnék utána. Te is így vagy ezzel?"

2018. jan. 13. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Randizgatás nem alap, hogy megkérj valaki, legalább is komolytalan. Kapcsolatban kell lenni ahhoz, hogy megkérj valakit. Ti nem vagytok abban,csak randizgattok, alig találkoztok, nincs szex, tehát nincs szerelmi kapcsolat köztetek. Együtt élni sem ártana, hisz így nem ismeritek meg egymást rendesen,a hétköznapok szintjén. Amúgy bárkit meg lehet kérni bármikor, el is lehet venni, csak később megbosszulja magát.
2018. jan. 14. 10:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Azután, hogy kimondtuk, hogy együtt vagyunk, 15 percre rá megbeszéltük ezt is :DD komolyan
2018. jan. 17. 19:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát mi 2 éve vagyunk együtt, de az eljegyzéses dologról azt hiszem csak fél év után beszéltünk. De igazából tök random jön minden ahogyan megismeritek egymást, de mi tudtuk, hogy egymás mellett szeretnék élni és szeretnénk összeházasodni is :)
2018. jan. 19. 19:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ hány évesek vagytok.

Aki a 20-as évei elején jár az vagy megijed, vagy kissé komolytalan lélek még egy ilyenhez.

25 fölött, vagy egy nagyon hosszú kapcsolat után szerintem kb a 3. randin illik tisztázni (talán már a 2.-on is) hogy valaki akar-e a későbbiekben házasságot és gyereket ne húzzátok egymás idejét.

Megkérni a kezét viszont teljesen párfüggő, hogy mikor. Azt Ti érzitek. Viszont magával a házassággal várnék legalább egy év együttélés utánig.

28N

2018. jan. 22. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!