Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor mutasd be a párodat, ha már lesz rajtad gyűrű, nagynéném válasza arra, hogy szeretném bemutatni a családomnak a páromat, mit gondoltok?
33 éves vagyok,sosem voltam eljegyezve,nincs gyerekem, a családban minden nőnek hosszútávú kapcsolatai vannak, férjük van, gyerek is majdnem mindenkinek,de férj az mindenkinek.
Nem rég óta ismerem a páromat,de nagyon jól megértjük egymást és kezd komolyodni,most beszéltem először róla nagynénémnek, aki a fenti választ adta. Nagyon kiborított és szomorú lettem. Erkölcstelennek tartanak páran a családban, mert nekem már több férfi is volt az életemben, volt már 5 éves kapcsolatom és két 2 és fél hónapos és egyikkel sem jött össze sajnos,nem azért mert én nem akartam komolyat, pont hogy szerettem volna, de így alakult, ellentétben az összes női rokonnal, aki van a családunkban.
Tudom nem kéne ezzel így foglalkoznom, de másrészről nem akarom őket sem elveszíteni, mert egyébként jó a viszonyom velük, csak ez a téma amiben teljesen máshogy gondolkodunk és ez a gondolkodásmód és válasz nagyon megbántott és az önbecsülésemet is rombolta.
mennyire vallásos a családod? vagy a nagynénéd?
mert szerintem innen fúj a szél...vagy csak maradi...
22F
Még valami.Nagynénéd korábban is ilyen volt.Miért nem tanulsz a saját károdon? Ők nem változnak, tudod mit várnak el, te mégis be akarsz nekik olyat mutatni,akit úgyis elutasítanak és elítélnek.
Nem kell bemutatni nekik aztán csókolom,viszonlátás.
Ez az ő értékrendje. Nem a tiéd, nem a szüleidé. Milyen alapon akarja a saját értékrendjét másokra ráerőltetni? Ilyen alapon te is megmondhatnád neki, hogy mi szerint éljen, mert a te értékrended is pont annyira érvényes, mint az övé... emberek által alkotott szabályrendszer.
Én a helyedben nem foglalkoznék vele, úgyis kénytelen lesz elfogadni, ha bemutatod a párod. Mégis mit tudna tenni? Maximum puffog magában! Készítsd fel rá a párod, és csendben röhögjétek ki!
Olyan hü.lye vagy kérdező, ha tudod, h ilyen, minek mutatsz be neki fűt-fát, két hónapos kapcsolatot, most is írod, h nemrég óta ismered a pasit. Akkor minek szóba hozni?
Nem biztos, h idióta a nagynéni, lehet úgy van vele, h tücsköt-bogarat hazahordtál eddig is, úgysem lesz ebből sem semmi. Nem vesz komolyan, ezért mondta, h majd akkor mutass be vkit, ha már gyűrűt kaptál tőle.
Nekem is volt hülye nagynéném, de én leszartam!
Te is szard le a tiédet!
Ennyi!
Nem hozzá akarod hozzáadni a srácot. Akkor pedig semmi köze hozzá.
A vallásos barmoknak meg magyarázhatsz napestig, nem fogadják el csak az imát!
Ne foglalkozz vele!
Miért kellene megismernie?
Az a véleményem, hogy aki ilyen vallásos gondolkodás miatt korán megházasodik, és hozzámegy az első férjjelölthöz, az
1. szerencsésen választott, és szépen élnek a közös hitük szerint
2. rájönnek, hogy hiba volt, de válás ugye szóba sem jöhet, így vergődnek egymás mellett évtizedekig, kifelé pedig mutatják a jó és erkölcsös család képét, vagy pedig próbálják megmagyarázni maguknak, hogy mindenkinek vannak hibái, nekik ezt a sorsot szánta a Jóisten...stb.
Szerintem a második verzió gyakrabban előfordul. Inkább házasodj később, de olyanhoz menj hozzá, akivel boldog vagy. Mellesleg nem a gyűrűn múlik a boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!