Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak akkor mutasd be a párodat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak akkor mutasd be a párodat, ha már lesz rajtad gyűrű, nagynéném válasza arra, hogy szeretném bemutatni a családomnak a páromat, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok,sosem voltam eljegyezve,nincs gyerekem, a családban minden nőnek hosszútávú kapcsolatai vannak, férjük van, gyerek is majdnem mindenkinek,de férj az mindenkinek.

Nem rég óta ismerem a páromat,de nagyon jól megértjük egymást és kezd komolyodni,most beszéltem először róla nagynénémnek, aki a fenti választ adta. Nagyon kiborított és szomorú lettem. Erkölcstelennek tartanak páran a családban, mert nekem már több férfi is volt az életemben, volt már 5 éves kapcsolatom és két 2 és fél hónapos és egyikkel sem jött össze sajnos,nem azért mert én nem akartam komolyat, pont hogy szerettem volna, de így alakult, ellentétben az összes női rokonnal, aki van a családunkban.

Tudom nem kéne ezzel így foglalkoznom, de másrészről nem akarom őket sem elveszíteni, mert egyébként jó a viszonyom velük, csak ez a téma amiben teljesen máshogy gondolkodunk és ez a gondolkodásmód és válasz nagyon megbántott és az önbecsülésemet is rombolta.

2015. nov. 23. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

mennyire vallásos a családod? vagy a nagynénéd?

mert szerintem innen fúj a szél...vagy csak maradi...

22F

2015. nov. 23. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nagynénédhez hasonló rokonokkal kell megszakítani minden kontaktot :)
2015. nov. 23. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Még valami.Nagynénéd korábban is ilyen volt.Miért nem tanulsz a saját károdon? Ők nem változnak, tudod mit várnak el, te mégis be akarsz nekik olyat mutatni,akit úgyis elutasítanak és elítélnek.

Nem kell bemutatni nekik aztán csókolom,viszonlátás.

2015. nov. 23. 12:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Volt már vitánk abból is,hogy ők vallásosak én pedig nem és érveket is felhoztam, hogy miért nem, de már abbahagytuk ezt, mert nem jutottunk sehová ezzel. Anya nem vallásos és apa sem volt az, de nagynéném igen és komolyan veszi.
2015. nov. 23. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell erőltetni a rokoni szálakat, ha ők így állnak hozzád.
2015. nov. 23. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ő értékrendje. Nem a tiéd, nem a szüleidé. Milyen alapon akarja a saját értékrendjét másokra ráerőltetni? Ilyen alapon te is megmondhatnád neki, hogy mi szerint éljen, mert a te értékrended is pont annyira érvényes, mint az övé... emberek által alkotott szabályrendszer.

Én a helyedben nem foglalkoznék vele, úgyis kénytelen lesz elfogadni, ha bemutatod a párod. Mégis mit tudna tenni? Maximum puffog magában! Készítsd fel rá a párod, és csendben röhögjétek ki!

2015. nov. 23. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

Olyan hü.lye vagy kérdező, ha tudod, h ilyen, minek mutatsz be neki fűt-fát, két hónapos kapcsolatot, most is írod, h nemrég óta ismered a pasit. Akkor minek szóba hozni?

Nem biztos, h idióta a nagynéni, lehet úgy van vele, h tücsköt-bogarat hazahordtál eddig is, úgysem lesz ebből sem semmi. Nem vesz komolyan, ezért mondta, h majd akkor mutass be vkit, ha már gyűrűt kaptál tőle.

2015. nov. 23. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hülye nagynéném, de én leszartam!

Te is szard le a tiédet!

Ennyi!

Nem hozzá akarod hozzáadni a srácot. Akkor pedig semmi köze hozzá.

A vallásos barmoknak meg magyarázhatsz napestig, nem fogadják el csak az imát!

Ne foglalkozz vele!

Miért kellene megismernie?

2015. nov. 23. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy aki ilyen vallásos gondolkodás miatt korán megházasodik, és hozzámegy az első férjjelölthöz, az

1. szerencsésen választott, és szépen élnek a közös hitük szerint

2. rájönnek, hogy hiba volt, de válás ugye szóba sem jöhet, így vergődnek egymás mellett évtizedekig, kifelé pedig mutatják a jó és erkölcsös család képét, vagy pedig próbálják megmagyarázni maguknak, hogy mindenkinek vannak hibái, nekik ezt a sorsot szánta a Jóisten...stb.

Szerintem a második verzió gyakrabban előfordul. Inkább házasodj később, de olyanhoz menj hozzá, akivel boldog vagy. Mellesleg nem a gyűrűn múlik a boldogság.

2015. nov. 23. 13:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazatok van.
2015. nov. 23. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!