Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit kéne csinálnom? Ti megmern...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom? Ti megmernétek kérni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kicsit korainak mondható, hogy fél éve vagyunk együtt és elakarom jegyezni,de 1 hónap után már össze is költöztünk. Nem csináltam még ilyet pedig volt több kapcsolatom már és mindenki azt mondta hogy nincs olyan hogy korai. Szóval 1,5 hét múlva lenne az eljegyzés és előtte szeretném megkérni az apjától a kezét. Nagyon félek, azt sem tudom hogy mit mondjak vagy hogy keressem meg egyáltalán. Mit fogok csinálni ha nemet mond? Teljessen bepánikoltam, azt sem tudom hogy az anyukáját vagy apukáját hívjam fel hogy a héten szeretnék velük beszélgetni. Csak azon jár az agyam hogy mit fogok csinálni ha azt mondják hogy nem engedik. 24/F-23/N
2018. ápr. 17. 09:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 9, Aha, csak láthatóan itt sem egyöntetűek a vélemények, miszerint az apját, vagy a lányát lenne jobb előbb megkérdezni..

Akkor miylen alapon ugatjátok le szerencsétlent? :D Erről beszélek. NEM evidens dolog, lévén, hogy a válaszok fele az apját, a másik meg inkább előbb a csajt javasolja.

Neked legalább a leugatás az határozottan megy, egy egyébként valóban kéteséyles helyzetre, amit én is végig gondolnék.

Megsúgom, honnan lenne fungja szerinted, hogyan kéne, ha még ÉLETÉBEN nem kérte meg sneki kezét? Hát valahol csak meg kell tudnia, mi ilyenkor a szokás.

Én sem tudtam, mi a szokás, addig, amgí bele nem csöppentem ebbe.

Az más kérdés, hogy az itteni tirpákok helyett jobb lett volna a saját szüeit kérdezni, ha van rá lehetősége persze.

Válaszolva a kérdés 2. felére egyúttal: Nem feltétlenül lenne lebőgés a szülők előtt, ha a lány nemet mond, mert azt vagy megbeszélik, vagy nem. De az is igaz, hogy intézheted úgy is, hogy előbb a lányt kéred meg, és utána közlöd, hogy szeretnéd elvenni a lányukat. Iagzából részletkérdés, és a szülők része valóban csak formalitása kapcsolatotokra nézve.

2018. ápr. 17. 17:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Úristen, a 8-as kommentedet csak most látom. Az ugye megvan, hogy ez egy HAGYOMÁNY a lánykérésnél, amit követnek, vagy nem követnek?

27éves önálló nő,

aki nem vette hátbatámadásnak, hogy előbb az apját kérdezték meg, mert felfogtam, hogy ez az illem. (Meglepni meglepett, hogy bemerte válallni így, de inkább büszke votam rá, mintsem fogyatékos, aki ezt hátbatámadásnak (?) veszi.. Az az igazi sérült szerintem, de mindegy) :D

2018. ápr. 17. 17:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor pontozgassatok le, nem érdekel, de ha a párom apámtól kérne engedélt, hogy elvehet-e, attól parázva, "engedi-e", velem meg sem beszéli, akkor ott lenne vége a kapcsolatnak.
2018. ápr. 18. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!