Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálok rosszul? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? Vagy hogyan kell ezt jól csinálnom?

Figyelt kérdés
Kicsit el vagyok keseredve. Eddig nem nagyon érdekelt, hogy nincs barátom, de mostanában igazán úgy érzem, hogy szükségem lenne valakire. Próbálok kedves lenni , de lehet, hogy közben ellenszenvessé válok , mert nem tudom bevonzaninaz embereket. Hogyan viselkedjek, ha megtetszik valaki, hogy ezt észre vegye, de ne legyek ijesztő vagy nyomulós? Most lettem egyetemista, de itt sem sikerült senkit sem lenyűgözni. 19/l

#pasi #egyetem; szerelem
2017. okt. 14. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Uhh.. Egyszerűen hagyd magad elcsábítani, ill keresd az illető társaságát. :)

Én is most lettem egyetemista *épp barinőt keresek ahaah*

Priviben dobhatnál egy képet, lehet pont ugyanoda járunk :))

20f

2017. okt. 14. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

"de lehet, hogy közben ellenszenvessé válok "

Mert rágörcsölsz, kényszeresen viselkedsz, nem "érzésből" jön. Tehát konkrétan azt sugárzod magadból: LEGYÉL A PASIM!!!

Nekünk pedig ez a kisugárzás kell:

- Nélküled is elvagyok, egy királynő vagyok. Ha gondolod, foglalkozok veled, mert amúgy aranyos vagy, de nekem tökéletes egyedül is.

Képzeld el hogy úgy viselkedsz, mint amit leírtam, és add át magad az érzésnek.

Rengetegszer volt hogy akartam valamilyen személyiséget, és úgy változtattam meg hogy leírtam milyennek akarom, majd átéreztem, és olyanná váltam napok/hetek múlva.

A lényeg hogy átérezd a vágyad.

"Hogyan viselkedjek, ha megtetszik valaki, hogy ezt észre vegye, de ne legyek ijesztő vagy nyomulós? "

Úgy, hogy szimpátiát mutatsz felé, de egyben le is szarod, nem görcsölsz rá.

2017. okt. 14. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:

A folyamatos mosolygás és az érdeklődő kérdések a kiszemelt srác felé mindig be szokott válni, előrehaladottabb ismeretségnél kósza érintésekkel megspékelve. Nagyon gyagyának kell lennie annak a pasinak, aki mindezekből nem vágja le, hogy kérem szépen, helyzet van, össze kéne kapni a golyókat és lépni.

Legyél bájos, aranyos, mosolygós, ne foglalkozz azzal, hogy külsőre tetszel-e a pasiknak vagy nem. A belülről, őszintén jövő női báj elementáris erővel bír és a pasikat megbolondítja.

2017. okt. 14. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi trukk. Viselkedj ugy vele, hogy meg akarod ismerni, se tobb se kevesebb. Es persze ismerd is meg. A tobbi meg jon magatol.
2017. okt. 14. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!