Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit kéne csinálnom? Ti megmern...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csinálnom? Ti megmernétek kérni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kicsit korainak mondható, hogy fél éve vagyunk együtt és elakarom jegyezni,de 1 hónap után már össze is költöztünk. Nem csináltam még ilyet pedig volt több kapcsolatom már és mindenki azt mondta hogy nincs olyan hogy korai. Szóval 1,5 hét múlva lenne az eljegyzés és előtte szeretném megkérni az apjától a kezét. Nagyon félek, azt sem tudom hogy mit mondjak vagy hogy keressem meg egyáltalán. Mit fogok csinálni ha nemet mond? Teljessen bepánikoltam, azt sem tudom hogy az anyukáját vagy apukáját hívjam fel hogy a héten szeretnék velük beszélgetni. Csak azon jár az agyam hogy mit fogok csinálni ha azt mondják hogy nem engedik. 24/F-23/N
2018. ápr. 17. 09:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Olyat nem fognak mondani, de egyébként is a lányt kérdezd ne a szüleit, nem az őskorban élünk...

Tényleg nincs olyan hogy korai.

2018. ápr. 17. 10:00
 2/13 anonim ***** válasza:
9%
Wtf... ez komoly??? A középkorban élünk szerinted? Felnőtt emberek vagytok, mi köze van a magánéletetekhez a szülőknek? Ez maximum gesztus szintjén működik. A szülők helyett inkább a barátnőddel beszéld meg a dolgot, már ha még nem tetted volna meg, mielőtt nagy pofáraesés lesz. A kérdésedből egyértelmű, hogy ti még bőven gyerekek vagytok, úgyhogy a helyetekben alaposan átgondolnám ezt a dolgot.
2018. ápr. 17. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A szülőktől való megkérés inkább gesztus jellegű, mint tényleges engedélykérés. Nem szokás rá nemet mondani, ne aggódj. :)
2018. ápr. 17. 10:37
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Fogadok,hogy ebből válás lesz 10 év múlva.
2018. ápr. 17. 10:48
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Mekkora irigy nyomorékok vanank ezen az oldalon, te isten... :D

Tök érthető, hogy a kérdező izgul, fél, elvégre lánykérésre készül, és ez neki az első életében ( persze az itteni gyíkok ugye még közelébe sem járnak iylen helyzetnek).

Aranyos gesztus az, hogy az apjával bezsélnél erről először. Az én vőlegényem is így tett, és ez amolyan illemféle, egy gzstus, ahogy írták, nincs ezzel semmi gond.

És valóban nem fognak nemet mondani valószínűleg, ha csak nem olyan negatív, rosszmájú emberek.

Ja és az apjával bezsélj, az apától szokták elkérni a lányt. :)

2018. ápr. 17. 11:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Az apját hívd, így tartja a szokás, ha ragaszkodsz a formalitáshoz.

Szerintem ne félj, egyszerűen állj oda és indokold meg tömören, miért is akarod eljegyezni és kéred áldásukat. Nem kell bő lére ereszteni, legyél határozott :)

Sok siker!

2018. ápr. 17. 11:04
 7/13 anonim ***** válasza:
19%
Te még gyerek vagy. Egy felnőtt FÉRFI határozott, talpraesett, és tudja, hogy mit miért csinál.
2018. ápr. 17. 11:45
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Mit fogok csinálni ha nemet mond? - a barátnőd érdekében mondom, hogy NE jegyezd el.

Egy teszetosza, nyámnyila kisgyerek vagy, egy csomag megfelelési kényszerrel.

A párod TUDJA egyáltalán, hogy eljegyeznéd? Ugyanis a KÖZÖS döntésetek!, nem holmi a "háta mögött megkérem apukától" - dolog.

De ha így fosol, akkor hagyd az egészet a francba.

2018. ápr. 17. 15:48
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó vagyok, 29 éves nő, aki ÖNÁLLÓ, és nem másoktól függ, aki szerint pedig irigyek vagyunk, mert nem repesünk egy ilyen kisfiú kétségbeesett ötletétől, az sem százas.

Ad 1. Ha nemet mond apuci, akkor mit csinálsz? Elkullogsz, és "így jártál, szívem"?

Ad 2. ha a barátnőd - joggal - akad ki, hogy őt full kihagytad a szándékodból, akkor mi lesz?

2018. ápr. 17. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Előbb a lànnyal kéne beszélned. Elég nagy lebőgés lenne, ha apuval beszélnél, aztàn kiderülne, hogy a csaj nem akarja a dolgot.

Mit csinàlsz ha apu nemet mond? Viseled méltósàggal ès reménykedsz hogy a baràtnőd felnőtt ember akit nem anyuapu szava befolyàsol, és elég fontos vagy neki, hogy kiàlljon melletted.

2018. ápr. 17. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!