Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom? Ti megmernétek kérni?
Olyat nem fognak mondani, de egyébként is a lányt kérdezd ne a szüleit, nem az őskorban élünk...
Tényleg nincs olyan hogy korai.
Mekkora irigy nyomorékok vanank ezen az oldalon, te isten... :D
Tök érthető, hogy a kérdező izgul, fél, elvégre lánykérésre készül, és ez neki az első életében ( persze az itteni gyíkok ugye még közelébe sem járnak iylen helyzetnek).
Aranyos gesztus az, hogy az apjával bezsélnél erről először. Az én vőlegényem is így tett, és ez amolyan illemféle, egy gzstus, ahogy írták, nincs ezzel semmi gond.
És valóban nem fognak nemet mondani valószínűleg, ha csak nem olyan negatív, rosszmájú emberek.
Ja és az apjával bezsélj, az apától szokták elkérni a lányt. :)
Az apját hívd, így tartja a szokás, ha ragaszkodsz a formalitáshoz.
Szerintem ne félj, egyszerűen állj oda és indokold meg tömören, miért is akarod eljegyezni és kéred áldásukat. Nem kell bő lére ereszteni, legyél határozott :)
Sok siker!
Mit fogok csinálni ha nemet mond? - a barátnőd érdekében mondom, hogy NE jegyezd el.
Egy teszetosza, nyámnyila kisgyerek vagy, egy csomag megfelelési kényszerrel.
A párod TUDJA egyáltalán, hogy eljegyeznéd? Ugyanis a KÖZÖS döntésetek!, nem holmi a "háta mögött megkérem apukától" - dolog.
De ha így fosol, akkor hagyd az egészet a francba.
Utolsó vagyok, 29 éves nő, aki ÖNÁLLÓ, és nem másoktól függ, aki szerint pedig irigyek vagyunk, mert nem repesünk egy ilyen kisfiú kétségbeesett ötletétől, az sem százas.
Ad 1. Ha nemet mond apuci, akkor mit csinálsz? Elkullogsz, és "így jártál, szívem"?
Ad 2. ha a barátnőd - joggal - akad ki, hogy őt full kihagytad a szándékodból, akkor mi lesz?
Előbb a lànnyal kéne beszélned. Elég nagy lebőgés lenne, ha apuval beszélnél, aztàn kiderülne, hogy a csaj nem akarja a dolgot.
Mit csinàlsz ha apu nemet mond? Viseled méltósàggal ès reménykedsz hogy a baràtnőd felnőtt ember akit nem anyuapu szava befolyàsol, és elég fontos vagy neki, hogy kiàlljon melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!