Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom azt mondja nem érzi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt mondja nem érzi azt irántam ami egy eljegyzéshez kellene. Érdemes folytatni?

Figyelt kérdés
Amúgy házasság párti, mikor összejöttünk azt mondta ő már komoly kapcsolatot keres, 2 éven belül szeretne gyereket, és mindezt házasságban. Mi 1 éve vagyunk együtt, de azt mondta nem érzi irántam azt a vágyat hogy eljegyezzen, de az okát nem tudja, meg hogy attól még szeret.
2018. ápr. 3. 07:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
MENEKÜLJ! Soha nem fog változni ha néha azt sugallja is. Szerintem egyáltalán nem akar házasodni, valószínűleg azért hazudta ezt az elején hogy levegyen a lábadról:(
2018. ápr. 3. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem pocsékolnàm rà az időmet, így nem làtnék közös jövőt a kapcsolatban. Ha egy év utàn sem érzi azt a bizonyos dolgot akkor soha nem is fogja. Csak àgyasnak kellesz neki, hogy amíg meg nem talàlja az igazit, legyen kit dugni. Sajnàlom.:( Nagyon jól tudja az okàt egyébként. Nem szeret igazàn, nem kellesz eléggé. Ezért nem akar feleségül venni, így eljegyezni sem. Nem tervez veled hosszabb tàvon, komolyabban.
2018. ápr. 6. 23:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem éri meg folytatni. Voltam egy ilyen kapcsolatban...sajnos. én hülye, azt hittem fog valami változni, és sajnos nem történt semmi. 4 évig voltunk együtt..én szakitottam..mert ahogy irták itt előttem. már egy év után azért tudni kéne, hogy mi a helyzet. és szerintem meg kéne történnie az eljegyzésnek is.max másfél én után.

szerintem üljetek le, beszéljétek meg! de ne most...pl. ne hozd fel neki egy hónapig ezt a témát...

majd utána, kérdezd meg ujra tőle, hogy komolyan gondolja e veled. ha most is kitér..meg össze vissza beszél, akkor mond meg neki, hogy neked igy nem jó.

ha ez igy fog történni, akkor elmondhatod, hogy nem fogod rá pazarolni az időt.

27 éves vagy...azért már biztos felmerült benned a családalapítás stb stb

ehhez pedig megfelelő partner kell.

ha nem változik, menekülj, ahogy irták!

én is ezt tettem..a 4 éves kapcsolatomat 1 évig sirattam. pedig tudtam, hogy nincs közös jövönk. majd egy év után megismerkedtem a mostani párommal, aki egy év és 1 hónap után megkérte a kezem.

fel a fejjel. bármi kérdésed van, irj bátran privátban! :*

2018. ápr. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!