Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt mondja nem érzi azt irántam ami egy eljegyzéshez kellene. Érdemes folytatni?
Nem éri meg folytatni. Voltam egy ilyen kapcsolatban...sajnos. én hülye, azt hittem fog valami változni, és sajnos nem történt semmi. 4 évig voltunk együtt..én szakitottam..mert ahogy irták itt előttem. már egy év után azért tudni kéne, hogy mi a helyzet. és szerintem meg kéne történnie az eljegyzésnek is.max másfél én után.
szerintem üljetek le, beszéljétek meg! de ne most...pl. ne hozd fel neki egy hónapig ezt a témát...
majd utána, kérdezd meg ujra tőle, hogy komolyan gondolja e veled. ha most is kitér..meg össze vissza beszél, akkor mond meg neki, hogy neked igy nem jó.
ha ez igy fog történni, akkor elmondhatod, hogy nem fogod rá pazarolni az időt.
27 éves vagy...azért már biztos felmerült benned a családalapítás stb stb
ehhez pedig megfelelő partner kell.
ha nem változik, menekülj, ahogy irták!
én is ezt tettem..a 4 éves kapcsolatomat 1 évig sirattam. pedig tudtam, hogy nincs közös jövönk. majd egy év után megismerkedtem a mostani párommal, aki egy év és 1 hónap után megkérte a kezem.
fel a fejjel. bármi kérdésed van, irj bátran privátban! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!