Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párom azt mondja nem érzi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt mondja nem érzi azt irántam ami egy eljegyzéshez kellene. Érdemes folytatni?

Figyelt kérdés
Amúgy házasság párti, mikor összejöttünk azt mondta ő már komoly kapcsolatot keres, 2 éven belül szeretne gyereket, és mindezt házasságban. Mi 1 éve vagyunk együtt, de azt mondta nem érzi irántam azt a vágyat hogy eljegyezzen, de az okát nem tudja, meg hogy attól még szeret.
2018. ápr. 3. 07:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Te kérdeztél rá a dologra? Mennyi idősek vagytok?
2018. ápr. 3. 07:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, érdekelt most mit gondol erről. Ő 30 én 27.
2018. ápr. 3. 07:54
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
En nem vesztegetnek ra tobb idot. Az eljegyzes nem valami jutalom, amiert pitizned kene, hogy "jaj, erezd mar ugy baratom!", hanem egy kozos dontes. O nem akarja ezt veled.
2018. ápr. 3. 08:04
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Hát, ha már most sem érzi, akkor később miért érezné?
2018. ápr. 3. 08:04
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Nem folytatnám. Csak addig van veled, amíg megtalálja azt, akit feleségül is akar venni.

Te se leszel fiatalabb, az az igazság.

Mi már pár hónap után tudtuk, hogy össze fogunk házasodni, megtaláltuk azt, akivel ezt el tudjuk képzelni. Csak az volt kérdés, hogy ez mikor történik meg. Akkor kérte meg a kezem, mikor már laktunk is együtt pár hónapot, és majdnem napra pontosan egy évvel később volt az esküvő.

Az eljegyzés nem jelent semmit: ha ennyire se tudja magát rászánni egy év után, akkor nem tervez veled komolyat.

2018. ápr. 3. 08:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha most nem érzi, később sem fogja.
2018. ápr. 3. 08:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Általában fél év alatt eldől, hogy van-e abban a kapcsolatban elmélyülés. Ha ezt kitoljuk 1 évre, akkor is bőven késő. Ha fiatalabb volnál, azt mondanám, adj még fél évet, de 27 évesen inkább nézz olyan kapcsolat után, ami egyezik a te vágyaiddal, terveiddel.

Azért vagyunk kapcsolatban valakivel, mert el tudjuk képzelni legalább minimális szinten a közös jövőt, ezt az elképzést ápolgatjuk és eljutunk valahova. Ha ez nincs, megette a fene az egészet.

2018. ápr. 3. 08:43
 8/13 anonim ***** válasza:
19%
Ha iagzán szereted, és csakis vele tudod a továbbiakat elképzelni, akkor adj bele többet a kapcsolatba! Lehet csak megerősítést vár tőled, hogy te komolyan gondolod vele. És most nem a "na, vegyél már el" és "miért nem veszel már el?" számonkérésekre gondolok, hanem hogy a szerelemet és odaadást lássa benned.
2018. ápr. 3. 09:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne pazarold az idődet. Ha eddig nem érezte, nem is fogja. Nincs ebben semmi, lapozzál.
2018. ápr. 3. 12:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem folytatnám így.

Lényegében azt közölte veled, hogy szeretlek, de annyira nem hogy elvegyelek, de addig megfelelsz, míg megtalálom a jó jelöltet.

2018. ápr. 3. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!