Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van értelme folytatni ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatni ezek után?

Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyunk együtt. Én 24 a lány 25 éves. Elkezdtem komolyan gondolkodni a kapcsolatunkon, eljegyzés gondolata is megfordult a fejemben. Szeretek biztosra menni, ezért elkezdtem puhatolózni nála, hogy mit gondol. A válasz az volt, hogy ő nem megy hozzá senkihez. Előtte már járt jegyben valakivel, azt mondja úgy érzi, hogy én vagyok a nagy ő. Lehet mégsem? Én úgy gondolom, ha én vagyok az akinek ő elmond, akkor miért ne lehetne így megpecsételni szerelmünket? Nem tudom, hogy érdemes e folytatni ezt az egészet. Szerintetek? Hozzá teszem, sose voltam híve annak, hogy feleségül vegyek valakit, megismertem őt... Megváltozott minden. Őt elvenném feleségül. Ezek után nem igen tudok bízni ebben az egészben.
2015. nov. 9. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Jogosak a kétségeid, ő nem akarna téged hosszú távon.
2015. nov. 9. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért nem beszélitek meg normálisan? Volt egy megjegyzése,hogy ő nem megy hozzá senkihez, de nem tudod miért nem és rögtön azt vonod le, hogy nincs értelme az egésznek.

Üljetek le és beszéljétek meg. Mondd el te mit érzel és hogyan gondolod, és hagyd hogy ő is kifejtse miért nem akar.

Írtad,hogy volt már jegyben-ami azt jelenti valami történt, lehet fél,hogy újra az történik ha megkérik a kezét.

2015. nov. 9. 17:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem csináltam belőle problémát. Egyszerűen elkezdtem rajta gondolkodni, hogyha én vagyok neki a nagy ő, akkor miért nem akarja. Nem értem a helyzetet.
2015. nov. 9. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogy akarod elvenni (eljegyezni), ha még kommunikálni sem tudtok egymással normálisan?

1. Neked meg kell tudnod miért vannak benne ellenérzések a házassággal kapcsolatban, mi volt a baj a korábbi jegyességénél!?

2. Róla pedig nem gondolnám, hogy megérett a házasságra, de még a jegyességre sem. Vagy buta, vagy éretlen ahhoz, hogy megértse: a régi csalódásait nem szabad rád, és a veled való kapcsolatára vetíteni.

Beszéljétek meg. Ha pedig nem nyílik meg, nem mondja el, akkor nem bízik meg benned. Így viszont vagy időt kell neki adni, vagy tényleg nincs sok értelme a kapcsolatnak.

2015. nov. 9. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez megér egy hosszabb beszélgetést. Én megkérdezném tőle, 2 év múlva sem menne-e hozzád, ha működik a kapcsolat.
2015. nov. 10. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátnődet is meg lehet érteni, lehet, hogy az előző kapcsolatával és az eljegyzéssel rossz tapasztalata van és időre van szüksége.

Egyébként még alig fél éves kapcsolatra nem tartanék eljegyzést. Szerintem korai, még alig ismeritek egymást. Egyébként együtt éltek legalább?

Én még várnék ezzel az eljegyzés dologgal 2 évet biztos.

2015. nov. 12. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!