Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 200 forintos gyűrűvel akar megkérni?
Az a baj az elvált pasikkal, hogy nekik már semmi sem új, már semmi sem élmény. Már átélt mindent valaki mással (eljegyzést, esküvőt, nászutat, babavárást, szülést, stb) és innentől beletojik az egészbe. Abba is, hogy neked viszont ez lenne az első eljegyzésed és ő lazán tönkreteszi.
Én nem kezdtem sose elválttal, pedig a lehetőség ott lett volna. Köszöntem, nem kértem belőle, pont ezek miatt. Én azt akartam, hogy az élet nagy "elsőit" együtt éljük már át, ne az, hogy ő már csak legyint rá.
szerintem az első menyasszonyával - vagy feleség - sem véletlenól mentek szét, és kezdem gondolni, hogy NEM a csaj volt a hibás.
Ilyen szrrágóval mondjuk én eleve semmit nem terveznék, gyereket pláne nem.
Tudod, mikor mondanék ilyen körülmények között igent. "Mert szeretem", aha, hagyjuk már.
Amúgy még az sem lehetne kizáró ok, hogy második házasság, mert én ismerek egy olyan párt, ahol a lánynak az első házassága lesz, a srácnak a második, és a srác ugyanúgy belemegy mindenbe, mert tudja, hogy a barátnőjének ez lesz az első és fontos neki. Mert szereti és tiszteli annyira, hogy ezt megtegye érte. Ez az, ami a kérdezőéknél nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!