Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 200 forintos gyűrűvel akar megkérni?
ennyire se nem okos,se nem ravasz. ellenben el tudom képzelni hogy ennyire fillérbszó.
természetesen igent fogok neki mondani,mert szeretem. csak mindig bennem lesz a tüske hogy nekem még csak egy séta közbeni romantikus eljegyzés se jutott csak egy ebayes csomag átvétele.
Azért mész bele mert gyáva vagy emiatt felvállalni a véleményed?
Szerintem aki mástól várja a házassági ajánlatot, az ne panaszkodjon arra, amit kap. Egyrészt ajándék lónak ne nézd a fogát, másrészt meg te vagy vele kapcsolatban, így a te választásodat kritizálod.
Bárcsak..
Én hidaltam le a legjobban mikor előállt ezzel az újkeletű "költséghatékony" eljegyzéssel.
Nem a 200 ft-os gyűrű a gáz, engem egy vásárban megtetsző egyszerű tűzzoműnccal kért meg. Nekem nem volt rá pénzem, de ő később visszament érte.
Az egész nem volt több 3000 ft-nál, de a gesztus, nagyon jól esett. Utolsó nap letérdelt elém azzal a szépséggel, nagyon megható volt :)
Bemutatom a hatalmas igényeimet. [link] 4.400ft-ból már tudna olyat venni amit szívesen hordok.
majdhogynem tapsikolt hogy ilyen low budget megússzuk ezt. én meg sírtam. azt hitte szerintem hogy örömömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!