Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 200 forintos gyűrűvel akar megkérni?
Nem kötelez senki rá, hogy elfogadd.
A pasid konkrétan tesz az egész eljegyzési mizzériára egy nagyot.Lesza..rja.Egy újabb leendő boldog? pár...
Ez elég gáz. :( Kivárnám, de ha kiderül, hogy tényleg komolyan gondolja, akkor nemet mondanék.
A másik oldalról őt is meg tudom érteni egy nagyon kicsit. Az első feleségnek nagy felhajtást csinált, és mint kiderült a semmiért. Lehet hogy feleslegesnek tartja az egész hercehurcát a romantikus közeggel, a gyűrűvel stb.
De itt jön az, hogy tudja, hogy neked ez mennyire fontos lenne, ha másért nem, hát ezért megtehetné. Na, ezért mondanék én nemet.
Szuper pasas lehet...
Másban is ilyen? Ez akkor lesz szép, mikor jön a közös baba: neked első, neki már nem, és tojik az egészre.
És nem vagyok anyagias, de igenis gáz, hogy nevetséges 200ft-ot szán erre. Megalázó.
Az esküvôn mi lesz? Összeadja ôket az anyakönyv vezetô, aztán otthon megtartják a lakodalmat. A zene magnóròl megy majd, nászútra pedig elviszi a legközelebbi tópartra.
Oly mesés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!