Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret annyira mint én őt ezért vessünk végeta kapcsolatnak?
Sziasztok. Lassan 2 éve vagyunk együtt a párommal. 2hónapja volt az eljegyzésünk.
Szeretnénk babát
De a párom valamelyik nap este bevallotta hogy nem szeret annyira mint én őt.
Nagyon elszomorodtam
Gondoltan rá hogy vessünk véget a kapcsolatunknak..
De igazából szeret
Csak nem úgy mint én öt.
Én nagyon nagyon szerelmes vagyok belé
Imádom minden porcikáját
Őis nagyon szeret de ennyire nem.
De azért szeretne babát...
Ez szerintetek mi? Mit tennétek?
Előszöris köszönöm a nagyon hasznos választ.
Azt kihagytam hogy Keresztények vagyunk
Egy a célunk tulajdonképpen
Megértjük egymást
Igaz,vannak viták
De az hol nincs?!
Nem akar igazából szakítani
Csak elmondta hogy érez.
Egyszer tavaly hazaküldött azzal hogy úgyérzi nem szeret
Hazamentem
De még hazasem értem már hívott hogy nagyon szeret
Bocsássak meg és menjek vissza
Napokig sírt
Könyörgött
Eljött értem
Lehet megint arra lenne szüksége?!:D
Hogy egy kicsit elhaggyam?
Az a "baj" hogy 1 év 4hónapja együttlakunk
Hamar volt az összeköltözés
Sokvolt a km. Közöttünk
És igy volt a kézenfekvő
Eleinte mézes hetek
Utána lettek viták
De vegülis szeretjük egymást így elvagyunk
Megoldjuk a problémákat is.
Csak ott a tudat hogy én teljesen totálisan odavissza vagyok érte
Ő meg.. szeret :)
Gyakorolja érzelmeit. Beszéljetek, de szerelemmel átitatva. Ez olyan mint más gyakorlása. Ha nem teszed, elfakul.
A vita és a veszekedés nagyon más. Vita mindenhol van, enélkül nem fejlődnétek. Veszekedés viszont sok helyen nincs. Pont ti, keresztények, kik isten egy kis mikrokozmoszát gyakoroljátok, benne a feltétel mentes, végtelen szeretetről, megértésről, kéne tudd, hogy ahol van veszekedés az egy elég alacsony szint, még ha a föld embereinek nagyja itt is tart s normális szinteken értelmetlenné lesz a veszekedés s hasonló.
Ti emberek, miért nem ismeritek a tényt, hogy van teljes tisztaságú szint is, még itt, a földön is. Oly fura. :))
én kilépnék.
egyrészt ez tökre megalázó.
ne hidd el, mert valami ostoba városi legenda, hogy az egyik fél mindig jobban szeret.
ha ez így van, azokat a kapcsolatokat az jellemzi, hogy nincs egyensúly, nincs szimmetria, nincs boldogság.
én ilyen faszinak sosem szülnék, aki csak ímmel-ámmal, és nem olyan hőfokon szeret, mint kéne.
a gyerekvállalás amúgy is normatív krízis minden pár életében, tehát okozhat párkapcsolati problémákat, és ezt nem lehet végigcsinálni úgy, hogy nem szeret úgy, ahogy te őt.
mert meg fog csalni, el fog hagyni, mert te alá mész, mert meg akarsz felelni, mert kaparsz, hogy még jobban szeressen stb.
érzelmi rabszolga akarsz lenni? hagyod magad megalázni?
nem érzed, mennyire gáz?
lépj ki!
Egyszer tavaly hazaküldött azzal hogy úgyérzi nem szeret - na, ezek után tudod ki ment volna vissza hozzá!
Ez a pasas NEM szeret téged, ha képes volt simán elzavarni, akkor csak tart, mert épp nincs jobb neki.
Eljegyzett, mert fél, hogy lelépsz tőle, de alapból, MIÉRT hagytad hogy visszacsábítgasson?
Az megvan, hogyha gyereketek lesz és ő épp "nem szerelmes", akkor is lazán haza fog küldeni, vagy ő lép le?
Hagyd a fenébe, én legalábbis ezek után soha nem tudnék benne megbízni.
29n
Mond valamit az utolsó válaszoló...
Szerintem csak fél h egyedül marad, te már egy stabil, biztos pont vagy az életében, ő meg nem hülye h hagyjon elmenni. Ő is szeret szerintem...csak nem azzal a lángolással mint az elején. Egy házasság viszont tulajdonképpen egy szerződés, szerelem nélkül is évszázadokig tud jól működni, lásd nagyanyámék házasságát. Mi nők viszont a forró szerelemre is törekszünk manapság.
Mindezek ellenére ne kukázd még le. A babával várjatok, de szerintem mutasd meg neki hogy ki is vagy, mint Nő. Érted mire gondolok, dobd be magad, csábítsd el, hogy megőrüljön érted. Nem egy alkalom erejéig, sokáig, mindig.
Legyél vidám, csinos, független, játékos, szóval egy kicsit vad, az otthoni konyhatündérke szerep mellett. Legyen hobbid, nélküle is legyen tartalmas az életed. Tuti újból belédszeret majd a drága. Meg az önbizalmadnak is jót fog tenni. Hajrá kérdező! ;) nő vagy, a te kezedben a dolog nyitja.
Annyira gáz h ennyire függ tőlük az önbecsülésünk :/
Amúgy a szex rendben van?
Az rendben van
Mindennapos
Volt hogy direkt nem kezdeményeztem
De egyből letámadott
Úgyhogy azzal nincsgond..de ma elbeszélgetek vele erről
És köszi a választ mindenkinek
Érdekes, én ha beszélek mindig ellentétes hatást érek el vele mint szeretném... :D
Hajrá kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!