Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy a barátnőmmel eggyütt élünk, de még nem vagyunk házasok.

Ő a rendörségnél dolgozik, van hogy élyszeka is bent van, szinte sosincs itthon, ha igen hulla fáradt.

Még egyetem alatt ismerkedtünk meg, és elég régóta együtt vagyunk, de nem vagyok biztos benne, hogy vam jövője a kapcsolatunknak.

2018. márc. 2. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy biztos benne, akkor saját magadnak válaszoltad meg a kérdést: nincsen.

Mi helyetted nem tudhatjuk. Amikor összejöttetek is tudtad, hogy hova készül, mit akar hivatásának, akkor nem tudsz türelemmel lenni egy picit még?

2018. márc. 2. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudtam,hogy ezt akarja munkának, és nagyon szeretem őt.
2018. márc. 2. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a szakma ezzel jár, találjatok olyan alkalmakat, amikor eltudtok menni valahová, érthető, hogy ő is fáradt egy éjszakás műszak után, ha szereted, akkor pedig pláne, hogy ne gondolkodj ilyeneken.
2018. márc. 2. 21:50
 4/4 Mirk ***** válasza:

Ha minket kérdezel akkor nincs.

Ha elkezdesz kommunikálni a pároddal és megbeszélitek ezt a dolgot, ne adj isten előhozakodtok valami megoldással is akkor van.

2018. márc. 3. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!