Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan kapcsolatnak lehet jövője, ahol titkon mindkét fél egymásra vágyott a megismerkedésük óta?
Vagy ilyenkor a beteljesülés csalódottságot hordoz magában?
Adott egy fiú és egy lány, akik 4 évig osztálytársak voltak. Nem voltak barátok, de azért jóban voltak. 4 éven át flörtölgettek egymással, meg volt köztük a vonzalom, de sosem volt köztük semmi, mert sosem voltak egyszerre szinglik. Csak "távolról" figyelték egymást.
Aztán az érettségi után megszakadt a kapcsolatuk, 5 évig semmit nem hallottak a másikról.
5 év után egy munkahelyre kerültek, így találkoztak ismét. A kapcsolatuk szinte ugyanott folytatódott, ahol annak idején félbemaradt. Annyi változott, ténylegesen barátok lettek, noha még mindig vonzódtak egymáshoz.
A srác 4 éve kapcsolatban élt.
5 hónapig bírták így egymás mellett. A srác szakított a barátnőjével, a lány munkahelyet váltott (hogy ne keverje a munkát és a magánéletet), és a srác a lányhoz költözött, mivel az előző barátnőjével együtt élt, és miután szakítottak, ő ment. Elvileg abban az 5 hónapban semmi nem történt köztük, csak miután a srác szakított a barátnőjével.
Szóval oké, hogy mondhatni majdnem 10 éve ismerik egymást, de ebből 5 évig nem is látták egymást, előtte pedig olyan fiatalok voltak, azóta mindketten rengeteget változtak.
Szóval érdemben 5 hónapnyi barátságról van szó, és 1 párként töltött napról, ami után összeköltöztek.
Ez nem korai?
Mit gondoltok erről a párról?
Azt gondolom, a két fél hosszan várt ugyan egymásra, de időközben meg is ismerték egymást annyira, hogy ne legyen a dolog teljesen zsákbamacska. A kapcsolatok nagy részének kezdetén még tele vannak a felek illúziókkal. Ha minden kapcsolat megszakadna, azon a ponton, ahol kiismerik egymást és szembesülnek a párjuk valós jellemével, akkor nem lennének egy évnél hosszabb kapcsolatok.
Azt szabad megkérdeznem, hogy te hol szerepelsz a történetben, kedves kérdező?
Valahogy éreztem.
Amúgy egy nap után én sem költöznék össze senkivel, de azt gondolom, itt a szükség is nagyban közrejátszott a döntésben.
Nem könnyű egy négy éves kapcsolatot kukába dobni, de a legjobb, amit tehetsz, hogy igyekszel elfogadni a helyzetet és feldolgozni a szakítást. Nyilván ezt megélni nehezebb, mint tanácsot osztani a gyakorin... Ne foglalkozz többet velük! Ha összejön nekik a közös élet, ha nem, a fiúnak sajnos nem te kellettél.
Tudom, és igazad van...csak nehéz látni, hogy milyen boldogok együtt...:(
Én sem hiszem, hogy semmi nem volt köztük 5 hónapig, de ezt állította az exem.
Jajj csajszi ne görcsölj már ezen, meg boncolgasd a témát, mert nagyon nincs értelme. Ne az ő életükkel törődj hanem a tiéddel.
Fel a fejjel, és csak előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!