Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szakítás után eljegyezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után eljegyezni a lányt butaság?

Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 23:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%
Az egy dolog,hogy te szereted...De ha lapátra tett,fogadd el és lépj tovább!Légy férfi a kutyaúr.stenit neki!Ne tedd magad szánalmassá!Ne fuss olyan szekér után,amelyik nem vesz fel! :) :)
2018. febr. 26. 10:22
 22/26 666László válasza:
59%
Elfogod jegyezni, elveszed és pár év után elváltok. Ez a sorsod. Ha szerencséd van nem lesz még gyereketek.
2018. febr. 27. 23:43
 23/26 anonim ***** válasza:

Próbáld visszahódítani valami mással. Pl. beszéljétek meg, mi volt a szakítás oka, és amiben hibásak voltatok, próbáljatok meg változtatni.

Ez a gyűrűvel visszahódítási kísérlet olyan szánalmas, amolyan "kifizetlek ezzel, mert úgyis minden nő erre vágyik"...

2018. febr. 28. 16:42
 24/26 kokohoho ***** válasza:
A rövid válasz,,, IGEN! Kicsit bővebben,,,, eldöntheted, hogy szánalmas idióta akarsz lenni, vagy megmaradsz inkább szerelmes idióta! Ami tuti, hogyha ezzel sikerülne visszahódítanod, MENEKÜLJ, mert a csaj még nálad is hülyébb, ami az eddigi megnyilvánulásaid alapján, nem lenne kis szó!!! :D
2018. febr. 28. 19:49
 25/26 Homo Criticus válasza:
Kapásból azt mondanám: igen, butaság. Második lendületből ezt azzal finomítanám, hogy a szakítás után sokszor alakul ki afféle "lelki fantomfájás", amikor az ember úgy érzi, hibázott, és ez élete utolsó esélye. Egy matematikus egyszer levezette, hogy az első négy tartós kapcsolatot - ha valami miatt nem működik - nem érdemes túldimenzionálni. Persze ha elsőre vagy másodikra minden tökéletesen működik, az egy másik eset, de a kérdezőnél nem ez a helyzet. Összegezve: én mindenképpen várnék, nem kapkodnék, és egyelőre különállóként tekintenék magamra és az exemre. Próbálj átmenetileg másra fókuszálni (nem más emberre, hanem életed más területére), és elképzelhető, hogy hamar élessé válik életednek ez a másik aspektusa - szinte magától.
2018. márc. 1. 14:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem az exem megkérte a kezem miután szakítottam vele. Ezután teljesen megszakítottam vele minden kapcsolatot. Kezdtem gondolkodni, hogy vajon rosszul döntöttem-e, de mikor megkérte a kezem majdnem elájultam. A butasággal és meggondolatlansággal csak még jobban eltaszított magától. Attól még, hogy kapok egy gyűrűt, ami drága, attól még nem szeretem majd jobban. Nem akarok vele lenni, akkor mért akarnám vele leélni az életem? Csak rádöbbenne, hogy tök hülye vagy.
2018. márc. 5. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!