Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulón gáz megkérni? Ezüst gyűrűvel lehet?
Nemsokára évfordulónk lesz. Gáz olyankor megkérni a lányt?
Ha nem szereti nagyon az aranyat,akkor szabad mindőségi ezüst gyűrűvel? Vagy inkább fehérarany?
Írd meg, szerintem imádni fogja! :)
Sok sikert!
29/N
Jó reggelt!
Tegnap volt az én napom. :)
Megrpóbálom nektek gyors leírni,hogy volt.
Szóval ezüstgyűrűt választottam,mert rábukkantam egy olyanra, ahol azt éreztem,hogy "ez AZ".
Reggel munka előtt kapott virágot meg mellé egy köves kulcstartót (kocsira már rég kérte,hogy szeretne valamit).
Mondtam neki,hogy estére foglaltam asztalt vacsorázni,már ennek nagyon örült.
Szóval a lényeg. Kértünk előételt,a főételre várni kellett. Mondtam neki,hogy menjünk már cigizni,ha úgyis várni kell. Mondom de szép a tó menjünk közelebb. A korlátra ahogy támaszkodott,hátulról átkaroltam. Kérdeztem,hogy boldog-e velem. Közben kotorásztam a zsembemben,de olyan ideges voltam,szerintem érezte rajtam. Mondta,hogy igen,mondom én nem. Kikerekedtek a szemei és elényújtottam a gyűrűt és mondtam,hogy "mert még nem mondtál igen". Tudom furcsa módja,de mi ilyenek vagyunk egymással. Meg se tudott szólalni,annyit mondott,hogy "miiii?".
Őszintén rettentő kellemetlenül éreztem hirtelen magam,szóval tuti vörös volt a fejem. Na itt letérdeltem és feltettem a kérdést.
Idézem "állj fel! Állj fel! Igen"
Nem volt zokogás,mint a filmekben,de azért kicsit megkönnyezte.
Rendeltem utána pezsgőt és hazafele egész úton áradozott,hogy milyen jól kitaláltam és nem is gondolta volna. Otthonról hívta fel a barátnőit meg a rokonságot.
Ja és a gyűrűre azt mondta,hogy szebbet nem is választhattam volna.
Ma reggel hagytam neki egy kis üzenetet,hogy "köszönöm,hogy igazán boldoggá tett."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!