Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Évfordulón gáz megkérni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évfordulón gáz megkérni? Ezüst gyűrűvel lehet?

Figyelt kérdés

Nemsokára évfordulónk lesz. Gáz olyankor megkérni a lányt?

Ha nem szereti nagyon az aranyat,akkor szabad mindőségi ezüst gyűrűvel? Vagy inkább fehérarany?

2018. febr. 23. 11:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Írd meg, szerintem imádni fogja! :)

Sok sikert!

29/N

2018. febr. 24. 13:18
 22/34 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem az évforduló a legjobb ötlet, ha már eljegyzés :)
2018. febr. 24. 17:00
 23/34 anonim ***** válasza:
Szerintem az évforduló kiváló alkalom :) Viszont én a fehér aranyra szavazok, sokkal szebb és tartósabb, mint az ezüst :)
2018. febr. 24. 18:41
 24/34 anonim ***** válasza:
91%
Hányadik évforduló?
2018. febr. 24. 20:58
 25/34 anonim ***** válasza:
Talán azért lenne a jobb a fehérarany, mert az tartósabb és sosem fog elvileg megfeketedni, tehát akármeddig hordhatja. Az ezüstnél már előfordulhat. Viszont fontosabb a karikagyűrű, és ha nem szeretnéd szórni a pénzt, akkor szerintem bőven elég arra megvenni a tökéletes fehérarany gyűrűt :)
2018. márc. 5. 18:37
 26/34 anonim ***** válasza:
Miért lett lepontozva, hogy megkérdeztem, hogy hányadik évforduló...?
2018. márc. 5. 21:09
 27/34 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Tegnap volt az én napom. :)

Megrpóbálom nektek gyors leírni,hogy volt.

Szóval ezüstgyűrűt választottam,mert rábukkantam egy olyanra, ahol azt éreztem,hogy "ez AZ".

Reggel munka előtt kapott virágot meg mellé egy köves kulcstartót (kocsira már rég kérte,hogy szeretne valamit).

Mondtam neki,hogy estére foglaltam asztalt vacsorázni,már ennek nagyon örült.

Szóval a lényeg. Kértünk előételt,a főételre várni kellett. Mondtam neki,hogy menjünk már cigizni,ha úgyis várni kell. Mondom de szép a tó menjünk közelebb. A korlátra ahogy támaszkodott,hátulról átkaroltam. Kérdeztem,hogy boldog-e velem. Közben kotorásztam a zsembemben,de olyan ideges voltam,szerintem érezte rajtam. Mondta,hogy igen,mondom én nem. Kikerekedtek a szemei és elényújtottam a gyűrűt és mondtam,hogy "mert még nem mondtál igen". Tudom furcsa módja,de mi ilyenek vagyunk egymással. Meg se tudott szólalni,annyit mondott,hogy "miiii?".

Őszintén rettentő kellemetlenül éreztem hirtelen magam,szóval tuti vörös volt a fejem. Na itt letérdeltem és feltettem a kérdést.

Idézem "állj fel! Állj fel! Igen"

Nem volt zokogás,mint a filmekben,de azért kicsit megkönnyezte.

Rendeltem utána pezsgőt és hazafele egész úton áradozott,hogy milyen jól kitaláltam és nem is gondolta volna. Otthonról hívta fel a barátnőit meg a rokonságot.

Ja és a gyűrűre azt mondta,hogy szebbet nem is választhattam volna.

Ma reggel hagytam neki egy kis üzenetet,hogy "köszönöm,hogy igazán boldoggá tett."

2018. márc. 6. 07:34
 28/34 A kérdező kommentje:
4. Évforduló volt
2018. márc. 6. 07:37
 29/34 anonim ***** válasza:
Dejó! Sok boldogságot! Az apró bakikra (idegesség, remegő kéz) rá se ránts, az esküvőn is lesz belőle bőven.
2018. márc. 6. 08:01
 30/34 anonim ***** válasza:
Gratulálok, eszerint szuperül sikerült :) sok boldogságot!
2018. márc. 6. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!