Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Te tudtad, hogy mikor foga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te tudtad, hogy mikor foga megkérni a párod a kezed?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy elmondta hogy mikor fogja. Hanem hogy érszre vettél-e valamit a viselkedésén. És mennyi idő után kérte meg a kezed,hány évesen?
2017. júl. 29. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettem észre semmit, semmit nem tudtam az egészről, még nem terveztük.

8 éve voltunk együtt, 26 éves voltam.

2017. júl. 29. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2 év után jegyzett el, 28 voltam. Következő évben megvolt az esküvőnk, ami szűkkörű, családi esküvő volt. Az eljegyzésről nem tudtam, az esküvőt együtt szerveztük.
2017. júl. 29. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel megbeszéltük, hogy össze akarunk házasodni, illetve együtt is éltünk 2 éve biztos voltam benne. A mikor és hogy viszont váratlan volt.

4 és után, 26 évesen.

2017. júl. 30. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Mi megbeszéltük, hogy össze szeretnénk házasodni. Együtt néztük ki a gyűrűket is. Amikor készen lettek, én mentem el értük, mert én értem rá. Másnap, mikor hazajöttem a munkából, fogadott azzal, hogy hozzá mennék-e... Tehát nem volt meglepetés, ez inkább csak gesztus volt, "szertartás", közvetlen és kedves. Azzal együtt is szép élmény volt, hogy számítottam rá.

27 éves voltam, ő 29, két éve voltunk együtt.

2017. júl. 30. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Meglepi volt, 19 voltam, semmit nem vettem észre. Még egy éve sem voltunk együtt, de tudtuk, hogy egymást akarjuk. Ennek már 9 éve és egy percig sem bántuk meg, hogy így történt. :)
2017. júl. 31. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltünk már az esküvőről, házasságról korábban, hogy kinek mi a véleménye erről stb. Viszont maga a lánykérés meglepetés volt, nem számítottam rá ott és akkor.4 éve voltunk együtt és 27 éves voltam.
2017. júl. 31. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
A kapcsolatunk elején megbeszéltük hogy mindkettőnknek fontos a hàzassàg és nem is akarunk sokat vàrni vele mert minek... Egy hónap együttlét utàn kitalàlta, hogy vegyünk egymàsnak ajàndékba gyűrűt. Azzal kért meg, meglepi volt. 24 éves voltam, ő 21. Màsfél év utàn volt meg az esküvőnk 25-22 évesen. Lassan 6 éve vagyunk hàzasok:)
2017. aug. 1. 16:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Meglepetésnek szánta. De azért sejtettem, már hónapokkal előtte tervezgette, és hetekkel előtte láttam a "szervezés" miatti idegesdéget rajta (összeszervezze az egész családot egy elég különleges módon).

Én meg azért minden sejtésmemnek ellenére meglepődtem, a gyűrű pedig szebb mint valaha álmodtam volna.

2018. máj. 17. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!