Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te tudtad, hogy mikor foga megkérni a párod a kezed?
Nem vettem észre semmit, semmit nem tudtam az egészről, még nem terveztük.
8 éve voltunk együtt, 26 éves voltam.
Mivel megbeszéltük, hogy össze akarunk házasodni, illetve együtt is éltünk 2 éve biztos voltam benne. A mikor és hogy viszont váratlan volt.
4 és után, 26 évesen.
Mi megbeszéltük, hogy össze szeretnénk házasodni. Együtt néztük ki a gyűrűket is. Amikor készen lettek, én mentem el értük, mert én értem rá. Másnap, mikor hazajöttem a munkából, fogadott azzal, hogy hozzá mennék-e... Tehát nem volt meglepetés, ez inkább csak gesztus volt, "szertartás", közvetlen és kedves. Azzal együtt is szép élmény volt, hogy számítottam rá.
27 éves voltam, ő 29, két éve voltunk együtt.
Meglepetésnek szánta. De azért sejtettem, már hónapokkal előtte tervezgette, és hetekkel előtte láttam a "szervezés" miatti idegesdéget rajta (összeszervezze az egész családot egy elég különleges módon).
Én meg azért minden sejtésmemnek ellenére meglepődtem, a gyűrű pedig szebb mint valaha álmodtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!