Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleitek mennyire fogadták el párotokat?
Mi történt,ami miatt igazat kell adnod nekik,kedves kérdező?
Nekem nagy szerencsém van.Bár eleinte nagyon féltem hazahozni a barátomat,de anya és apa is tökéletesen elfogadták,és nagyon szeretik. Apával kifejezetten jó barátok lettek szerencsére.
És hálistennek az ő szülei is elfogadtak,és szeretnek engem
Az én szüleim szeretik a páromat, bár jellemükből fakadóan olyan, mintha, anya nem kedvelné. :D De csak mert fater iszonyat barátkozó típus, anya meg zárkózottabb jellem... De jól elvannak, első pillanattól kezdve.
Az már más kérdés, hogy párom anyja mennyire kedvel engem/minket, tehát a tényt, hogy az egyszem fia más nővel fogja leélni az életét, nem vele... Már ott járunk párommal, hogy külföldre kell elköltöznünk, hogy ne szóljon bele az életünkbe, mert itthon nincs menekvés előle, semmi nem elég jó, csak ő a szuper, ő tud mindet jól. Még mindig megszabja a fiának, hogy mit tegyen, parancsolgat neki, és ha párom szembeszáll vele, még ő van megsértődve, hogy hogy lehet ilyen hálátlan a fia. Engem hálistennek általában csak levegőnek néz, amit abszolúte nem bánok... :P
Képzeld az én anyám hűvös és távolságtartó volt a párommal. Apámnak amikor bemutattam...volna. A párom kezet akart fogni vele, apám meg rá nézett, aztán a kezére, majd köszönés nélkül hátat fordított és elment.
Majd amikor már eltelt (jó)néhány hónap eljött velünk biliárdozni és azóta tegeződnek. Azt nem mondom, hogy haverok, de elég jól kijönnek. Akkor 17 éves voltam és nem állítom, hogy könnyű volt, de 20 éves korom óta rendben vannak a dolgok. Most 30 vagyok.
én 4 éve vagyok együtt a párommal. Volt egy szünetünk. Én túl tettem magam rajta, de úgy érzem anyám nem, mert ha valami történik, akkor mindig ezt vágja a fejemhez.
Amikor a páromnak volt a diplomaosztója akkor minket is meghívtak. De sajnos a diplomaosztó buli nem sikerült jól, párom anyukája elég ideges volt. Az első találkozásuk nem sikerült jól, ezt anyám elég sokszor hangoztatja, hogy Ő még egyszer nem volt ezekkel találkozni.
Aztán amikor a párom munkát kereset nem jöhetett hozzánk lakni, anyám nem engedte, az igazi okát nem tudom.
Most hogy én mentem tovább tanulni, ott választottam sulit ahol a párom lakik, és oda költöztem hozzá.
Anyám megint támadó helyzetbe állt.
Nem könnyű sajnos, de talán egyszer megérti a döntésemet és változtat a viselkedésén....
Sziasztok! Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
16,17: Mint látod egy egy júniusi kérdés, pár nappal az után voltam a barátoméknál, először mutatott be az apukájának (anyukája meghalt) és akkor azt hittem, hogy minden ok. Az apukája mesélte nekem ,hogy a párom feleségül akar engem venni, én meg °(o_0)°
De nem szóltam erre semmit. Azután még beszéltünk 2x telefonon, azóta semmi.......
Már lassan 3 hónapja, hogy náluk voltam, és nem keres, úgyhogy nem érdemli meg, hogy szeressem! És mai napig nem tudom, hogy miért?! Lehet, hogy megijedt a házasságtól, nem tudom...(de pedig ő akarta annyira, már nekem is pedzegette a dolgot)
12,30: Szegényke... De az a lényeg, hogy most már minden Ok. :)
16,39: Ha elköltöztél a párodhoz, és anyukád is tudja, akkor egy idő után szerintem belenyugszik és megenyhül. :)
Még egyszer köszönöm mindenkinek a válaszát! :) Mindannyian zöld jelet kaptatok érte! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!