Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleitek mennyire fogadták el párotokat?
Amíg még nem volt komoly a kapcsolatunk addig nagyon bírta anyám viszont mikor mondtam, hogy összeköltözünk akkor teljesen kiakadt. Azóta is próbál rávenni, hogy menjünk külön mert nekünk ez úgy se jó így. Nem túl jó érzés amikor ennyire ellenzik de nem foglalkozom vele. Ettől függetlenül még ugyanúgy szeretjük egymást a párommal.
21/L
fúúú. 1 héten kihoztam. azóta jön minden héten egyszer.. anya az már ugy belenyugodott. de apa... borzalmas..mindig azzal jönnek hogy találok helyette másikat. nem fogják fel hogy őkell:S
én 14/L ő 18/F
Az en anyukamnak eddig senki nem volt jo. egesz addig haverkodott a barataimmal, amig ugy latta, h nem komoly. aztan mikor latta rajtam, hogy boldog vagyok es szerelmes, akkor ahogy tudott, belenk kotott, eltiltott egymastol minket, ongyilkossaggal fenyegetozott, kitalalt csomo hazugsagot es azt reklamozta az ismerosoknek. Erzelmi zsarolast eloszeretettel alkalmazott, miszerint "valassz, hogy az XY vagy en". Eddig 3 komoly baratommal csinalta ezt meg, mindharommal szakitottam, mert nem birtam a honapokig tarto terrort. Az elso baratommal 5 ev utan, de vele amugy is vege lett volna, mivel nagyon fiatalok voltunk. az utolso egy ev borzaszto volt es teljesen kikeszultem, el is koltoztem otthonrol. A kovetkezo baratom kulfoldi volt, vele az volt a problema. Akkor mar nem laktam otthon, es elmultam 18, de az erzelmi zsarolas es fenyegetozes ismet ment. Szakitottunk. A harmadik baratommal szinten megcsinalta ugyan azokat a dolgokat. mikor kerdezem, hogy miert? miert kell ezt? A valasz az, hogy o mar sok mindenen tul van, es hallgassak ra, mert o jot akar. ok elhiszem, de szerintem meg a sajat elbaltazott fiatal eveit akarja ujraelni bennem. De ez az en valasztasom, es el kellene fogadnia, akit valasztok, es orulnie a boldogsagomnak, barkivel is jarok egyutt. mert ha nekem megfelel, akkor neki is feleljen meg. Az utolso baratomnal a fo kifogas az volt, hogy nincs eleg penze, es valaszthatnek jobbat is, meg miert nem a milliomosokra vigyorgok??? miert ilyen csorokra?? sose a penz vonzott, ezt nem erti meg.
25 vagyok. Soha tobbet nem mutatok be senkit az anyamnak, csak miutan esetleg osszehazasodtunk, es megszuletett az elso gyerekunk. Ezzel o is tisztaban van. A mostani baratomrol annyit tud, hogy van, de a vilagert be nem mutatnam. aztan lehet filozofalni, hogy miert...
Az előző párommal már egy hónapja voltunk együtt, amikor azt mondta anyukám, hogyha addig együttmaradunk, akkor a novemberi búcsúbálos ebédre meghívhatom (ez volt áprilisban). Aztán ezzel a párommal szakítottunk, és szeptember-október tájékán jöttem össze a mostanival. Akkor anyukám azt mondta, hogy a páromnak feltétlenül ott a helye az ebéden, mert ő már családtag :)
Azóta is mind a mai napig imádják, pedig ennek már vagy 6 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!