Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szüleitek mennyire fogadták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleitek mennyire fogadták el párotokat?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy a szüleitek a párotokat? Nem ellenezték a kapcsolatot? Ha igen, mi lett a vége?
2010. jún. 7. 20:05
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Kezdetben furcsálták...és nem voltak kibékülve, hogy az ők iciripicuri lányuk...:) ez a srác derékig érő hajjal rendelkezett...gitározott...rock estekre járt...ez szerintem önmagában egy lányos apa rémálma:D de javára volt írva, hogy okos, intelligens és rendkívül udvarias ember, a város legkiválóbb osztályába...először tartották a távolságot Vele szemben, de mióta orvosi egyetemre jár és levágatta a haját...továbbá látják, hogy mennyire szeretjük egymást csak örvendenek, hogy boldog vagyok, már 3 éve:) Azt hiszem teljesen elfogadták és valóban nem lehet egy szemernyi kifogásuk sem:D
2010. jún. 7. 20:25
 12/40 anonim ***** válasza:

Amíg még nem volt komoly a kapcsolatunk addig nagyon bírta anyám viszont mikor mondtam, hogy összeköltözünk akkor teljesen kiakadt. Azóta is próbál rávenni, hogy menjünk külön mert nekünk ez úgy se jó így. Nem túl jó érzés amikor ennyire ellenzik de nem foglalkozom vele. Ettől függetlenül még ugyanúgy szeretjük egymást a párommal.

21/L

13/40 anonim ***** válasza:
Háth azt mondják,hogy ne vigyem túlzásba vele a dolgot..mert azt mondják,hogy lesz még sok...-_-"
 14/40 anonim ***** válasza:

fúúú. 1 héten kihoztam. azóta jön minden héten egyszer.. anya az már ugy belenyugodott. de apa... borzalmas..mindig azzal jönnek hogy találok helyette másikat. nem fogják fel hogy őkell:S

én 14/L ő 18/F

2010. jún. 7. 20:38
 15/40 anonim ***** válasza:
Jelenleg nincs párom, de sosem voltak olyanok a szüleim, hogy beleszóltak volna. Volt, akit nem kedveltek (utólag belátom, hogy joggal), de mindig mindenkivel kedvesek voltak, titokban sem fúrtak senkit. Úgy voltak vele a legelső pasim óta (14 éves koromban), hogy úgyis a saját tapasztalataimat csak én szerezhetem meg.
2010. jún. 7. 20:40
 16/40 anonim ***** válasza:
Végig nem örültek neki. A párom szakított pár hete velem, de még nem mondtam el, ne örüljenek.
2010. jún. 7. 20:40
 17/40 A kérdező kommentje:
20,40: Jaj te szegény...! Annyira sajnállak...!
2010. jún. 7. 20:42
 18/40 anonim ***** válasza:

Az en anyukamnak eddig senki nem volt jo. egesz addig haverkodott a barataimmal, amig ugy latta, h nem komoly. aztan mikor latta rajtam, hogy boldog vagyok es szerelmes, akkor ahogy tudott, belenk kotott, eltiltott egymastol minket, ongyilkossaggal fenyegetozott, kitalalt csomo hazugsagot es azt reklamozta az ismerosoknek. Erzelmi zsarolast eloszeretettel alkalmazott, miszerint "valassz, hogy az XY vagy en". Eddig 3 komoly baratommal csinalta ezt meg, mindharommal szakitottam, mert nem birtam a honapokig tarto terrort. Az elso baratommal 5 ev utan, de vele amugy is vege lett volna, mivel nagyon fiatalok voltunk. az utolso egy ev borzaszto volt es teljesen kikeszultem, el is koltoztem otthonrol. A kovetkezo baratom kulfoldi volt, vele az volt a problema. Akkor mar nem laktam otthon, es elmultam 18, de az erzelmi zsarolas es fenyegetozes ismet ment. Szakitottunk. A harmadik baratommal szinten megcsinalta ugyan azokat a dolgokat. mikor kerdezem, hogy miert? miert kell ezt? A valasz az, hogy o mar sok mindenen tul van, es hallgassak ra, mert o jot akar. ok elhiszem, de szerintem meg a sajat elbaltazott fiatal eveit akarja ujraelni bennem. De ez az en valasztasom, es el kellene fogadnia, akit valasztok, es orulnie a boldogsagomnak, barkivel is jarok egyutt. mert ha nekem megfelel, akkor neki is feleljen meg. Az utolso baratomnal a fo kifogas az volt, hogy nincs eleg penze, es valaszthatnek jobbat is, meg miert nem a milliomosokra vigyorgok??? miert ilyen csorokra?? sose a penz vonzott, ezt nem erti meg.

25 vagyok. Soha tobbet nem mutatok be senkit az anyamnak, csak miutan esetleg osszehazasodtunk, es megszuletett az elso gyerekunk. Ezzel o is tisztaban van. A mostani baratomrol annyit tud, hogy van, de a vilagert be nem mutatnam. aztan lehet filozofalni, hogy miert...

2010. jún. 7. 20:43
 19/40 anonim ***** válasza:

Az előző párommal már egy hónapja voltunk együtt, amikor azt mondta anyukám, hogyha addig együttmaradunk, akkor a novemberi búcsúbálos ebédre meghívhatom (ez volt áprilisban). Aztán ezzel a párommal szakítottunk, és szeptember-október tájékán jöttem össze a mostanival. Akkor anyukám azt mondta, hogy a páromnak feltétlenül ott a helye az ebéden, mert ő már családtag :)

Azóta is mind a mai napig imádják, pedig ennek már vagy 6 éve :)

2010. jún. 7. 20:43
 20/40 A kérdező kommentje:
20.43: Szegénykém...! Most már nem élsz anyukáddal? Egyedül nevelt anyukád? Nincs testvéred azért félt ennyire?
2010. jún. 7. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!