Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szüleitek mennyire fogadták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleitek mennyire fogadták el párotokat?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy a szüleitek a párotokat? Nem ellenezték a kapcsolatot? Ha igen, mi lett a vége?
2010. jún. 7. 20:05
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
Néhány hete ismertem csak a páromat amikor bemutattam a szüleimnek. Olyan jól sikerült az első találkozásuk, hogy annyukám a következőt mondta: "Ha véletlenül végleg összevesznétek, "Ő" akkor is bármikor jöhet hozzánk." Ez már több mint 16 éve történt, rá 2 évre "Ő" lett a férjem... Viszont a húgom férjét a mai napig nem csípik... (pedig már ők is 11 éve házasok)
2010. jún. 7. 20:52
 22/40 anonim ***** válasza:

Eleinte ellenezték, mert a párom nem tanult ember, csak szakmunkás képesítése van, én meg egyetemre járok. De aztán amikor megismerték örültek, hogy őt választottam :)

20/L

2010. jún. 7. 21:04
 23/40 anonim ***** válasza:

20.43. vagyok. ah, mindegy, az en hibam is...vegulis mar az elso eset utan tanulnom kellett volna a dologbol es nem a harmadik utan.. A lenyeg h mar tudom kezelni. De koszi h egyutterzel :) vegigolvastam a valaszokat es latom masnak is akadtak azert gondjai.

Kerdesedre valaszolva, kulon elek tole, de az nem szamitott eddig se neki. Van hugom, ot nem cseszteti, es soha nem is csesztette, neki nem szol bele. ne kerdezd h miert... mert nem tudom.

2010. jún. 7. 21:51
 24/40 anonim ***** válasza:
nekem már ő a 3. barátom akit bemutattam szüleimnek. anyu nem az h ellenzi hanem valamiért nem szimpatikus neki a jelenlegi barátom. már 2 éve együtt vagyunk, volt már velünk a nyaralónkban is több napot, és valahogy még mindig érzem anyu szavain h nem szereti a barátomat. és nem tudom miért, mikor buli után mindig hazakísér és akkor itt is alszik. Apu meg azt mondta: hát ha összeszeretnétek házasodni felőlem semmi akadálya nem lesz(még csak 19 vagyok :D). apu sokkal könnyebben fogadja az ilyet, anyu nem. de az a baj hogy anyu olyan h egyszer kedves egyszer nem. mindig más és nem tudom h mit érez. de igazából nem foglalkozok vele, majdcsak elfogadja őt :)
2010. jún. 7. 22:27
 25/40 anonim ***** válasza:
Sajnos az én barátomat sem fogadják el teljesen és pontosan azért mint a 21.04-es kedves válaszadót. Sokat vitatkozunk miatta az anyukámmal, mert én szeretem a barátomat, és az miatt, hogy nem jár egyetemre még nem szeretném elküldeni. Nálam nem ez a fontos. A lényeg, hogy szeressen és tiszteljen engem. Kicsit rosszul esik, hogy az anyukám nem teljesen fogadja el őt. Néha olyan érzésem van, hogy várja, mikor lesz már igaza, mikor történik minden úgy, ahogy azt ő elképzelte és mondhassa, hogy én megmondtam lányom!Engem ez nagyon zavar, mert anyukámat is szeretem. Olyan mint ha szét akarnának tépni. Ez a két érzés, ami bennem van. Ki mellett álljak ki, a barátom, vagy anyukám? Próbálom elérni egyenlőre, hogy ismerjék meg egymást minél jobban. Anya lássa be, hogy nem választottam rosszul. Ha pedig mégis kiderülne valami, hogy a párom nem hozzám való, akkor pedig a saját hibámból kell hogy tanuljak. Ami remélhetőleg majd megerősít, de nem öl meg. :)
2010. jún. 7. 23:44
 26/40 anonim ***** válasza:

eddig minden párommal jól kijött anyukám.

de érdekes módon, eddig az összes anyósom utált. mindig sikerül kifogni az egyszem picifam-szerelmes vagyok beléd jellegű anyósokat.

2010. jún. 8. 09:39
 27/40 anonim ***** válasza:
2,5 év után a mai napig nem bírják, de hétvégenként ott aludhat.
2010. aug. 25. 12:43
 28/40 A kérdező kommentje:
Jaj te szegény! Én nekem sem fogadják el a páromat, de már rájöttem, hogy nekik volt igazuk,...
2010. aug. 25. 15:04
 29/40 anonim ***** válasza:
Igen, ez valami szülői rosszérzet lehet.
2010. aug. 25. 22:48
 30/40 A kérdező kommentje:
Igen és mostmár teljesen úgy látom a dolgot, ahogy anno ők mindig is mondták...
2010. aug. 26. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!