Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezt hogyan kezeljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Barátnőm asszem rá akár kényszeríteni, hogy eljegyezzem. Féltékennyé akár tenni, látványosan hazudik, hirtelen hangulatváltásokat produkál és közben a fejemhez vágja, hogy már el kellett volna jegyeznem.

2018. febr. 10. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsen, amit te nem akarsz, és ezt házasságpártiként írom neked. Ha hazudozik és kellemetlen helyzetbe hoz, minek vagy vele egyébként?

Hány éve vagytok együtt, hogy már el kellett volna jegyezned szerinte?

2018. febr. 10. 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Ezzel nálam az ellenkezőjét váltaná ki. ilyennek elkérem a kezét, s ki kikisérem az ajtón.
2018. febr. 10. 17:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem ártana egy őszinte beszélgetés...
2018. febr. 10. 17:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy majd ha elérkezettnek látod az időt eljegyzed..
2018. febr. 10. 17:36
 5/12 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt. Viszont végig tavkapcsolatban. Ő nem akar mozdulni, pedig tanárként rengeteg lehetősége lenne. Én az egyik nemzetközi intézetben dolgozok, ezt nyilván nem fogom feladni.
2018. febr. 10. 17:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok, és nem értem, hogy képzeli ezt az egészet. Nem is ismeritek igazán egymást, és láthatóan minimális áldozatot sem akar hozni érted, de tőled mindent elvár.

Igazából nem értem, minek vagytok együtt. Ha neki csak az eljegyzés, házasság a fontos - és nekem az jön le, hogy csak az - akkor keressen valakit, akivel egyeznek a tervei. Meg te is keress egy másik lányt, akiben megbízhatsz és nem csak elvár dolgokat, hanem a te igényeid is számít neki.

2018. febr. 10. 18:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszéljétek meg. Ha te nem akarod, akkor ne hagyd, hogy rávegyen, mert úgysem lenne jó vége. Derítsd ki, hogy miért erőlteti ennyire? Biztos van valami oka, lehet, hogy fél, vagy nem teljesen biztos a kapcsolatotokban.
2018. febr. 10. 18:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a 4-es vagyok:)

Ha mondjuk megtenné azt a lépést, hogy hozzád költözne akkor eljegyeznéd?Jól meg vagytok, ezt az eljegyzéses dolgot leszámítva? Szereted?

Mert ezek alapján amit írtál adhatsz ultimátumot is neki, mondván ha majd hozzád költözik és együtt éltek 1 évet eljegyzed.Így máris nem rajtad múlik, hanem rajta.:)

2018. febr. 10. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Távkapcsolatra nem lehet építeni.

Eljegyzés után pedig jó esetben házasság következik. Ezt hogy tervezi? Távházasság lesz?

A féltékenység pedig nem ok a házasságra. Eljegyzésre se.

Lehet, hogy tanár, de az élethez nagyon buta.

2018. febr. 10. 18:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Dobd már ki!
2018. febr. 10. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!